Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2021 18:17 - Паразитната гилдия и как действа
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1357 Коментари: 0 Гласове:
-1

Последна промяна: 24.07.2021 18:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                                     Паразитната гилдия и как действа

13 юли 2021 г. Рус Зима Статии от Russ Winter , бизнес , политика , американски новини , статии от Winter Watch 

image

Tвалутите на повечето развиващи се страни се насочват редовно. Имам обща теория защо това се случва. Те са създадени. Има буквално паразитна кабала или гилдия, която насърчава и експлоатира тези ситуации. Да вземем за пример Аржентина, където гилдията е вещ в насърчаването на правителство, което използва лоши икономически принципи.

imageИзточник: WilliamBanzai7

Въведете фактора Кругман. ((((Пол Кругман и други подобни))) са засадени мундщуци, за да пропагандират идеята за печатане на пари и фалирали фискални политики до нехитрирани фолиа. Друго растение е добре разположеното ((( Робърт Дж. Шапиро ))) [виж „ Изследване на тъмните лобита на хедж фондовете на лешоядите “]. 

По някое време на страни като Аржентина се слага въже на врата и те се удушават. На практика средствата изсъхват. Предпочитаният метод на Паразитната гилдия е да нахлуе и да изкупи дълга на тази страна на затруднени цени. Крайната цел е изнудване, за да се приватизират печалбите и обществеността да поеме загубите.

След това в развитите страни този дълг се изхвърля с цел печалба в централните банки и националните съкровищници, управлявани от други членове на гилдията. Мистериозно дългът на дефакто фалирали държави - като Италия, Испания, Гърция и САЩ - се радва на масивни митинги. Това се случва днес в резултат на печатането на пари от Covid-19 и покупките на облигации от централните банки. В тази фаза гилдията регистрира огромни печалби и фолиото се изкопава още по-дълбоко гроб.

Обърнете внимание на втората диаграма, която показва ясните бенефициенти от тази манипулация на пазара.

image

imageСилна корелация с растежа на активите на централната банка. Имате още въпроси?

Звездният член на Паразитната гилдия е (((( Пол Елиът Сингър ))), основният участник в неизпълнението на дълга на Аржентина. Singer работи без сериозно отразяване в американската преса. Това е вероятно, защото основните медии в САЩ са до голяма степен собственост на Cabal.

След като Аржентина се разруши под планина от дългове, Сингер натрупа евтин аржентински дълг по подразбиране. След това той отвежда Аржентина пред съда за събиране. Председателят на делото ((((съдии за скута))) е член на „съдилищата в Ню Йорк“, клон на същата Кабала. Това е моделът за предстоящия обрив на суверенни неизпълнения и атаки на лешояди, след като инфлационният балон Covid-19 пробие облигационните пазари, които са почти напълно пристрастени към хероина на централната банка. Това може да се охарактеризира единствено като дългово-робска война.

Между другото, веднага след като Аржентина просрочи дълга си през 2001 г., чуждестранният капитал скоро й отпусна големи суми при относително нисък лихвен процент. Това се случва днес в силно задлъжнели страни като Гърция, Испания и Италия. След като страните се доближат до поредното по подразбиране, ставките ще скочат до небето.

В тренировъчна тренировка за играта за робство на дългове през 1996 г. Елиът купи неизпълнен перуански дълг за отчетените 11,4 милиона долара. През 1998 г. американски съд постанови, че не може да се купува дълг с единствената цел да се съди длъжника Решението беше отменено и Сингър спечели решение за $ 58 милиона през 2000 година.

След като през 2002 г. Аржентина просрочи дълга си, NML Capital, подразделение на Singer , отказа да приеме предложението му да плати по-малко от 30 цента за долар по дългове, които първоначално възлизаха на над 182 милиона долара. Сингър оценява дълга на 2,3 милиарда долара.

В началото на октомври 2012 г. NML организира отнемане на аржентински морски кораб в Гана, ARA Libertad, в опит да наложи Аржентина да плати дълга си. Аржентина обаче отказа да плати и малко след това възстанови контрола над кораба и го извади от ганските води.

В парче от Huffington Post от ноември 2012 г. аржентинският министър на външните работи Хектор Тимерман критикува остро Сингър за опит за събиране на дълга. Той нарече Сингър „изобретателят на фондовете за лешояди“.

Тимерман аргументира, че 127-те милиона долара, които Сингер е получил преди това от Република Конго за уреждане на 400 милиона щатски дълг, придобити за 10 милиона долара, „трябва да изграждат пътища, училища и други програми за намаляване на бедността“.

В писмото си за инвеститори за четвъртото тримесечие на 2012 г. Сингър определи отговора на Аржентина на решението на съда като „предизвикателен и остър“, заявявайки, че отхвърлянето му като „съдебен колониализъм“ е „озадачаващо“, като се има предвид, че Аржентина е избрала „да представи под юрисдикцията на съдилищата в Ню Йорк и да се откаже от суверенния си имунитет . " Тази заредена клауза за юрисдикция се записва в легализацията на повечето облигации при емитирането.

През март 2013 г. Аржентина предложи нов план, който беше преценен като малко приемлив за съдилищата в Ню Йорк.

На 23 август 2013 г. Вторият кръг на Апелативния съд на САЩ потвърди присъдата на долната инстанция и отхвърли посочения план. Последната стъпка беше въвеждането на правителство в Аржентина, което даде на паразитната гилдия това, което искаха.

Днес икономиката и обществото на Аржентина са в пълен срив. Съседна Бразилия наблюдава сериозни финансови последици и има страх от заразяване. Има много нови патици по целия свят, които са подредени за оперативните работници на Паразитната гилдия.

Пол Елиът Сингър не е манекен. Свържете точките на това, което той вижда, че идва. И Сорос, и Сингър виждат Европа като награда. А САЩ? Бъдете спокойни. Кабалът разполага с молове, за да администрира Dodd-Frank и да наблюдава фазата на FDIC „прехвърляне на активи“.

От наблюдателя на лихвения процент на Grant:

КРИЗА НА БЪДЕЩЕТО: Не се заблуждавайте, Пол Сингър, основател и президент на Elliott Management Corp., каза на аудиторията на гранта, че следващата финансова криза ще бъде глупава . Може да е по- лошо дори от аферата 2007-09, от която сме се научили твърде малко, продължи Сингър. GAAP не е по-информативен, отколкото беше, нашите могъщи финансови институции са толкова сложни и уязвими, колкото преди, „твърде големи, за да се провалят“, всъщност са залегнали в закон. Проблемите с европейския дълг са нов елемент от менюто за кризисни ситуации, а американските права са объркани.

„Дод-Франк промени коренно закона за несъстоятелността, за да даде възможност на FDIC да конфискува финансови компании, за които се смята, че са в опасност от неизпълнение“, отбелязва Сингър, адвокат от живота си преди Уолстрийт. „ Предишният закон от десетилетия изискваше, разбира се, действително неизпълнение или доброволно подаване от ръководството. Процесът на изземване в Дод-Франк отнема два - бройте ги - два дни и по този начин по същество не може да се прегледа и да не се обжалва. Съгласно Дод-Франк на FDIC се нарежда да изхвърли управлението и да търси щети от хора, включително трети страни, които са „отговорни“ за финансовото състояние на проблемната компания. Това също така позволява на FDIC да прехвърля активи волно или неволно от корпоративните субекти, където те пребивават, като по този начин прави анализа на нечия контрагента невъзможен. "

Влезте във Ватикана

Напоследък в тази пиеса има обрат. Ватиканът наскоро обяви старта на своето „историческо ново партньорство“ с „някои от най-големите световни инвестиционни и бизнес лидери“. Нарича се Съвет за приобщаващ капитализъм (известен още като Какистокрацията).

Прочетете „Постмодерният карго култ създава карт бланш за какистокрацията“

Съветът в своето съобщение за пресата, обявяващ глобалистическия бизнес алианс, използва този нов размисъл, двойно обвързващ разказ: Формирането на съвета „означава неотложността на присъединяването към морални и пазарни императиви за реформиране на капитализма в мощна сила за благото на човечеството“ и „под моралното ръководство“ на антипапата, той казва, че „кани компании от всякакъв мащаб да използват потенциала на частния сектор за изграждане на по-справедлива, по-приобщаваща и устойчива икономическа основа за света“.

Какво f - означава ли това дори - не думите, значението зад тях.

За по-нататъшно четене на нов разговор, лъжи и пропаганда:

    • Microsoft Word пуска Orwellian Newspeak Editor
    • Грегъри Бейтсън: Господарят на двойната обвързана черна пропаганда
    • Забелязване на думи на невестулка в Lugenpresse и лъжите на оперативните работници

„Реформа капитализъм“ в превод: централизиран плутократ комунистически капитализъм. Ще обявят ли ETF на име PEDO, само за да го втрият в лицата на хората? Педерастски свещеници и фалшива религиозна мафия се обединяват с корумпирани търсещи наем корпоративисти, за да се опитат да управляват света.

Определено търсене на наем:

  • Търсенето на наем е икономическа концепция, която възниква, когато дадено предприятие се стреми да спечели богатство без никакъв реципрочен принос на производителността.
  • Терминът рента при търсене на рента се основава на икономическата дефиниция на „рента“, която се определя като икономическо богатство, получено чрез разумно или потенциално манипулативно използване на ресурси.
  • Пример за търсене на наем е, когато дадена компания лобира правителството за безвъзмездни средства, субсидии или тарифна защита.
Прочетете „Франциск действа като ноп вместо папа“

„Основна група от глобални лидери“, наречена „Пазителите за приобщаващ капитализъм“, „се среща ежегодно с папа Франциск и кардинал Търксън. Групата представлява „над 10,5 трилиона долара активи в управление, компании с над 2,1 трилиона долара пазарна капитализация и 200 милиона работници в над 163 държави“. Фалшиви доброжелатели, които се правят, че се интересуват от човечеството.

Това не е ракетна наука, хора. Плутокрацията 0,001% от престъпния синдикат, която притежава по-голямата част от пирамидата на богатството, организира поредния изключителен клуб, обединен с антипапата Франциск, който да управлява стадото над останалите. Тези Луциферианци от Новия подземен свят имат дързостта да проповядват и да правят това за справедливост.

Прочетете „Антипапите удвояват луциферианството“

Каучукът се среща с пътя: Същите тези компании съкращават работници от милиони по време на тяхната скамдемия, а богатството на върха на пирамидата нараства параболично по време на фазата на скамдемичните величия.

image

Така че нека да разбера това. Най-могъщите хора на Земята - буквален глобален синдикат на престъпността - обединява усилията си с Ватикана, за да проповядва на плебса за глобалната устойчивост, политиката на идентичността и поробването на Оруел. Не можеш да го измислиш.

image

Този съвет ще последва предупреждението на папа Франциск да слуша „плача на земята и плача на бедните“. Просто обърни. Той ще се използва за финансиране на сатанински и антихуманистични практики, които са най-вредни за най-слабите хора.

Преведен „Справедлив и устойчив модел на растеж“: Пролетите трябва да ядат личинки, докато „глобалният елит“ и антипапските сатанисти изтриват дъното си със банкноти от 100 долара.

image

Главният мръсник и основател на Inclusive Capital е Лин Форестър де Ротшилд. Сериозно, не можете да си измислите това. Ротшилдови са пазителите на Папското съкровище, наред с други големи религиозни тръстове. Джейкъб и Евелин също контролират тази група.

Освен това имена като Мохамед Ел-Ериан и Лари Финк (Блекрок) могат да бъдат намерени в борда на директорите на групата . Сред останалите мръсни гадости на Guardian са тези, които от хардкорните мъже и глобалистите. Това е солиден списък за бойкот заедно с Facebook и Google.

  • Аджай Банга , президент и главен изпълнителен директор на Mastercard
  • Оливер Бете , председател на управителния съвет на европейската мултинационална компания за финансови услуги Allianz SE
  • Марк Бениоф , председател, главен изпълнителен директор и основател на Salesforce
  • Едуард Брийн , изпълнителен председател на химическия гигант Dupont
  • Марк Карни , финансов съветник на британския премиер COP26 и специален пратеник на ООН за климатичните действия и финанси
  • Carmine Di Sibio, глобален председател и главен изпълнителен директор на инвестиционна компания EY (известна преди като Ernst & Young)
  • Брунело Кучинели, изпълнителен председател и креативен директор на италианската луксозна модна марка Brunello Cucinelli SpA
  • Роджър Фъргюсън , президент и главен изпълнителен директор на Американската асоциация за застраховане и анюитет на финансови услуги (TIAA)
  • Кенет Фрейзър , председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на мултинационална фармацевтична фирма Merck & Co., Inc.
  • Фабрицио Фреда , президент и главен изпълнителен директор на луксозната козметична компания The Estйe Lauder Companies
  • Уилям Лодър , изпълнителен председател на фирмата за луксозна козметика The Estйe Lauder Companies
  • Марси Фрост , главен изпълнителен директор на системата за пенсиониране на държавни служители в Калифорния (CalPERS)
  • Алекс Горски , председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на мултинационална фармацевтична компания Johnson & Johnson (J&J)
  • Ангел Гурия , генерален секретар на Организацията за икономическо сътрудничество и развитие (ОИСР)
  • Алфред Кели , председател и главен изпълнителен директор на Visa, Inc.
  • Бърнард Луни , главен изпълнителен директор на British Petroleum (BP)
  • Фиона Ма , касиер на щата Калифорния
  • Брайън Мойнихан , председател на управителния съвет и главен изпълнителен директор на Bank of America
  • Диана Мълиган , президент и главен изпълнителен директор на Guardian Life Insurance Company of America
  • Роналд П. О"Ханли , президент и главен изпълнителен директор на State Street Corporation, финансова компания и банков холдинг
  • Раджив Шах , президент на Фондация Рокфелер
  • Тиджане Тиам, член на борда на Kering Group, мултинационална френска компания за луксозни стоки
  • Дарън Уокър , президент на Фондация Форд
  • Марк Вайнбергер, бивш председател и главен изпълнителен директор на EY и член на борда на J&J, застрахователна компания MetLife и Saudi Aramco (известна още като Саудитска арабска петролна компания)
Зукърбърг: Изборните закони важат за теб, а не за мен

Типични за вече обявените програми са тези, които наемат само чернокожи без четиригодишни степени. В това, което според нашата чувствителност изглежда като по-голяма плутократова расова дискриминация и игнориране на Конституцията и Закона за гражданските права, компаниите, изброени по-горе, като GM и Merck, се присъединиха към групата и обещаха един милион „черни наеми“ за десетилетие . Обърнете формулировката към „групово обещаване на един милион наети на работа“ и каква ще бъде реакцията? Законите за гражданските права се отнасят за теб, но не и за мен.

  Прочетете „Фондация Рокфелер: Едва ли ще се намери езически бял“ imageI Pet Goat

Кабалата на Новия подземен свят на Давос / Билдерберг - които мразят червата ни и ни наричат ​​расисти и жалки хора - и банкерите на Уолстрийт, които са разграбили страната на трилиони долари преди, по време и след финансовия колапс през 2008 г. (и сега по време на скамдемията ) към тях сега се присъединява марксистко-комунистическият анти-папа. Целта? Да въведем нова, по-добра, нежна форма на капитализъм и управление в наша полза? Дайте ми почивка.

Добре дошли в Глобалното пробуждане срещу великото нулиране - или по-просто познато като Добро срещу зло.

Играта започва, Mofos.

image




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39749831
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031