Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.07.2021 03:55 - ДЕМОКРАЦИЯТА Е ГРИЖА ЗА МНОЗИНСТВОТО – НЕ Е ГРИЖА ЗА МАЛЦИНСТВАТА
Автор: bojil Категория: Политика   
Прочетен: 6157 Коментари: 26 Гласове:
55

Последна промяна: 24.07.2021 12:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
                 ДЕМОКРАЦИЯТА Е ГРИЖА ЗА МНОЗИНСТВОТО – НЕ Е ГРИЖА ЗА МАЛЦИНСТВАТА


   Демократичните принципи са ясни на всеки начетен човек: мнозинството печели а малцинствата губят! Предимство в парламента и след избори получава мнозинството- не получават малцинствата което означава че за да има демокрация у нас,Българите трябва да имат всякакви предимства пред малцинствата!

  У нас обаче от 77 години грижата за малцинствата,т.е. социалната политика е първа грижа на червените душегубци. Тя продължава и днес което означава,че демокрация у нас още няма- има руска колониална политика за затриване на Българското мнозинство!

  Червеното правителство на прецедента Радев,което бе назначено тия дни трябва да падне много скоро,но се опитва да купи циганско-турските гласове чрез "социална" (социалистическа, либерална) политика:
        image

  Затова "либерасти" са именно хората на Радев- не хората на Бойко,които искаха да защитят правата на Българското мнозинство! Сред народа обаче има хора,които са неистово активни по време на избори и са склонни да прехвърлят социалистическите глупости на главата на евроатлантизма. Тези необичайно кресливи прослойки от 77 години са свикнали да приписват своите престъпления на своите противници. Затова сега сключиха споразумение с руско-турската партия ДПС,а после веднага обвиниха Бойко в съглашателство с Путинския солташак Ердоган!

  Новоизлюпената руска партия ИТН ("Има такъв несретник") я ръководи червен арогантен инвалид,който не може да става от леглото и е на памперси от поне година време (опазил ни Бог!...). Това го накара да отстъпи рентабилното шоуменство на черен гръцки неизвестник,но не му попречи да е пръв послушко на Путинотроянския кон кРадев,преструващ се на Натовски генерал. Скоро "неговите" кучета може да бъдат подкрепени от другите руски партии у нас (ДПС, БСП, мутрите на Мая, ренегатите на Иванов и пр.) което означава,че руската колониална политика за затриване на Българите ще продължи с бръкване в джоба на мнозинството и раздаване пари на малцинствата.

  Гласувалите за "Има такъв несретник" са много сглупили като мислят,че борците срещу руската експанзия у нас са ги прогонили на Запад. Истината е коренно различна: анти-Българската политика на руската партия БКП (БСП) ги прогонва на Запад като им взима препитанието,бизнеса,светините и бащините огнища,а спечеленото от тях го раздава на циганите! Политическите безпросветници,докарали на власт руския тиквотрифонист и мутренската партия на путинката Мая няма да прокопсат,понеже елиминираха от политическия живот единствената политическа сила,която се бореше за техните права- съюзът на ВМРО и НФСБ! Затова нека да не се чудят защо България отново няма да се оправи- руският заговор за затриване на Българското мнозинство ще продължи да действа с пълна сила у нас и нещата отново ще се случват така,че все едно ни управляват най-озверелите "македонски",т.е. русофашистки панслависти и нацисти! А истински отговор на зададения в показаната публикация въпрос (https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/07/22/koi-shte-useti-po-djoba-si-aktualizaciiata-na-biudjeta.498048?utm_source=push&utm_medium=notification&utm_campaign=
Push
) е следният:

  Социалната политика бърка в джоба на Борис и Иван,за да храни Айше и Асан!

 
Казано по-просто,социалната (т.е. социалистическата) грижа за бедните на Нинова и Радев е прът в колелото на демокрацията понеже е грижа за паразитстващи малцинства,а не за работещото мнозинство! Малката група от кресливи червени бабички, майки с увреждания, мутри и контрабандисти ще се облажи от нея,но Българския народ ще пострада тежко и нова вълна от невинни младежи ще потегли на Запад,за да търси окрадения от руските партии Български народен капитал! ...



P.S. Току що получих блестящо потвърждение,че евентуалните съюзници на ИТН са точно тези,които изброих по-горе. В текста с последна промяна в 00,06 ч. на 24.07.2021 г. съм писал,че бъдещите съюзници на тиквотрифониста са ДПС, БСП, мутрите на Мая и (евентуално) хората на Иванов (кликни в изображението,за да увеличиш):

          image

 В нова статия на Dnes.bg,излязла в 07,43 ч. на 24.07.2021 г. пише,че тиквотрифонистите са пратили покани за съставяне на правителство точно на същите (руски) партии:
           image

  Това означава,че някои ходове на руските къртици лесно може да се предвидят а инвалида тиквотрифонист,който не може да си сменя дори памперсите е техен човек от край време! Затова ИТН няма да си отиде с него,а ще остане да трови живота на хората до момента,в който се отвратят напълно от нея и я изхвърлят от политическия живот като "Възраждане",след което на сцената у нас ВЕДНАГА ще "цъфне" друга "нова" партия,но пак руска разбира се!



Гласувай:
57


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Начи нашите червени са били глобал-либерасти преди Уолстрийт
24.07.2021 00:18
Божо, божо,
Бе имаше един "възродителен процес", който вие, сини талибани, оплюхте и ВАШИЯТ президент Стоянов се извини на Турция, която НЕ СЕ Е ИЗВИНИЛА за безброй кланета. Тоя процес ИМЕННО трябваше да защити мнозинството от малцинствата.
И по принцип бедните, които са защищавани от левите, са ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО, бе божо. А армията или шпиц командите които "усмиряват" бедните, са въоръжено МАЛЦИНСТВО!!! Както и богатите, които по принцип са малцинство.
Ясни сметки за тоя, който не е заслепен от омраза или от грантове.
цитирай
2. bojil - ... имаше един ...
24.07.2021 01:11
krumbelosvet написа:
Божо, божо,
Бе имаше един "възродителен процес", който вие, сини талибани, оплюхте и ВАШИЯТ президент Стоянов се извини на Турция, която НЕ СЕ Е ИЗВИНИЛА за безброй кланета. Тоя процес ИМЕННО трябваше да защити мнозинството от малцинствата.
И по принцип бедните, които са защищавани от левите, са ГОЛЯМО МНОЗИНСТВО, бе божо. А армията или шпиц командите които "усмиряват" бедните, са въоръжено МАЛЦИНСТВО!!! Както и богатите, които по принцип са малцинство.
Ясни сметки за тоя, който не е заслепен от омраза или от грантове.

Най-големия проблем на "възродителния" процес беше,че той не се случи в началото на комунизма-глупизма а в неговия край което означава,че той е бил последна грижа на червените дембели. Последствията от него показаха ясно следните три неща:

1. Той е бил проведен не по инициатива на Живков,а на съвецките тайни служби.
2. Той трябвало да всее разкол в Българското общество.
3. Основната му задача била не да консолидира Българите,а да дискредитира настъпващата демокрация и да подготви руската република България за капиталистическото бъдеще,като я снабди с перманентно присъствие на руско-турска политическа агентура в държавния й живот.
цитирай
3. batogo - !!!:))) Много Истина има в изразеното от теб мнение, Божо!
24.07.2021 10:49
В допълнение към казаното от теб ще се обърна към родолюбивите българи с едно мое мнение:
Бъдете внимателни, българи! Много внимателни, умни и мъдри бъдете, защото в момента България има президент-русофил, продал се на Кремъл срещу обещание за еднолична, пожизнена власт, който ще направи всичко възможно да извади Отечеството ни България от орбитата на ЕС и НАТО, да я вкара отново в Руската орбита, както след 9.9.1944г и отново да я хариже на Кремъл и на ботоксовото джудже-мегаломан Путин, като я превърне в придатък на алчната, западнала Руска империя, за да изпълни мечтата на империята на Злото, заявена още навремето от типичния руски българомразец Аксаков.
Чест и почитания за твоята родолюбива гражданска позиция, приятелю!
цитирай
4. radostinalassa - Като почне война с Русия...
24.07.2021 12:24
ще се отречете от думите си, но ще бъде късно. Говедата са по - умни от някои блогъри.Добре , че сте малко на брой.
цитирай
5. bojil - В допълнение към казаното от теб ще ...
24.07.2021 12:38
batogo написа:
В допълнение към казаното от теб ще се обърна към родолюбивите българи с едно мое мнение:
Бъдете внимателни, българи! Много внимателни, умни и мъдри бъдете, защото в момента България има президент-русофил, продал се на Кремъл срещу обещание за еднолична, пожизнена власт, който ще направи всичко възможно да извади Отечеството ни България от орбитата на ЕС и НАТО, да я вкара отново в Руската орбита, както след 9.9.1944г и отново да я хариже на Кремъл и на ботоксовото джудже-мегаломан Путин, като я превърне в придатък на алчната, западнала Руска империя, за да изпълни мечтата на империята на Злото, заявена навремето още от типичния руски българомразец Аксаков.
Чест и почитания за твоята родолюбива гражданска позиция, приятелю!

Подкрепям твоя апел приятелю и вярвам,че тиквотрифониста ще успее да състави ново руско правителство което да отмъкне народния бюджет,натрупан при управлението на Бойко.
цитирай
6. bojil - ще се отречете от думите си, но ще ...
24.07.2021 12:39
radostinalassa написа:
ще се отречете от думите си, но ще бъде късно. Говедата са по - умни от някои блогъри.Добре , че сте малко на брой.

"Ние" сме повече от "вас" и няма да се отричаме от България,за да се кланяме на бившите й роби!
цитирай
7. radostinalassa - 20% е повече от 80%?
24.07.2021 14:32
Ти си новият математик на блога след покойния такъв...
цитирай
8. krumbelosvet - Божо, Божо, съчиняваш си квото ти падне.
24.07.2021 20:41
Горби не е подкрепял Тошо за възрод. процес.
Ти не знаеш, но турците на своите демонстрации са скандирали "Да живее Горбачов".
Едва около 1970-та се отчита, че турската пропаганда има успех, и че малцинствата наближават 10%, след което стават опасни, според световния опит.
цитирай
9. bojil - Ти си новият ...
25.07.2021 14:56
radostinalassa написа:
Ти си новият математик на блога след покойния такъв...

A ти си старата рускиня в блогa- все още жива??
цитирай
10. bojil - Горби не е подкрепял Тошо за възрод. ...
25.07.2021 14:57
krumbelosvet написа:
Горби не е подкрепял Тошо за възрод. процес.
Ти не знаеш, но турците на своите демонстрации са скандирали "Да живее Горбачов".
Едва около 1970-та се отчита, че турската пропаганда има успех, и че малцинствата наближават 10%, след което стават опасни, според световния опит.

Горби не- подкрепяха го от КГБ,в което бе и Путин!
цитирай
11. missana - Приветствие за правдивия материал и от мен!
25.07.2021 15:38
Именно Радев е коренът на злото. Знайно е и на кого служи той.
цитирай
12. radostinalassa - Не съм стара, а и русите са българи. Не слагай магарето зад кар,цата. Простееш, както винаги.
25.07.2021 16:15
bojil написа:
radostinalassa написа:
Ти си новият математик на блога след покойния такъв...

A ти си старата рускиня в блогa- все още жива??

цитирай
13. bojil - (Не съм стара, а и русите са българи. Не слагай магарето зад кар,цата. Простееш, както винаги.)
25.07.2021 22:01
radostinalassa написа:
bojil написа:
radostinalassa написа:
Ти си новият математик на блога след покойния такъв...

A ти си старата рускиня в блогa- все още жива??


Не си стара,ама си рускиня.
цитирай
14. bojil - (Приветствие за правдивия материал и от мен!)
25.07.2021 22:02
missana написа:
Именно Радев е коренът на злото. Знайно е и на кого служи той.

Благодаря – приятелски поздрав и за теб!
цитирай
15. radostinalassa - Губя си времето тук
26.07.2021 15:43
Русите са българи, познай защо.
цитирай
16. bojil - Русите са българи, познай защо. ...
27.07.2021 17:45
radostinalassa написа:
Русите са българи, познай защо.

Защото един приятел го доказа- ще познаеш ли кой е той?
цитирай
17. radostinalassa - Кое е доказал, бе драги?
27.07.2021 19:12
Пиши бързо, да не си охлюв.
цитирай
18. missana - Поздравления! Казани са толкова много истини.
28.07.2021 23:05
Фактите са от ясни - по-ясни. Служебното правителство е комувист до комунист.
И да започнем с партиите дето ще чегъртат ГЕРБ.

1.Христо Иванов комунистическо мекере от Бойкикевия коамунистически Кремълски род.

2. Мая Общата - Кюстендилска ком. слива.

3. Трифонов & ИТН - партия подлога на комунистите и ДС-службите.

4. Корнелка - съпруга на човек от ЛУКОЙЛ

5. ДПС - Карадайъ - марионетка на Доган, а той - агент на руските тайни служби.
цитирай
19. bojil - (Кое е доказал, бе драги?)
28.07.2021 23:08
radostinalassa написа:
Пиши бързо, да не си охлюв.

Бавно загряваш- трябваше да си вече разбрала.
цитирай
20. bojil - Фактите са от ясни - по-ясни...
28.07.2021 23:09
missana написа:
Фактите са от ясни - по-ясни. Служебното правителство е комувист до комунист.
И да започнем с партиите дето ще чегъртат ГЕРБ.

1.Христо Иванов комунистическо мекере от Бойкикевия коамунистически Кремълски род.

2. Мая Общата - Кюстендилска ком. слива.

3. Трифонов & ИТН - партия подлога на комунистите и ДС-службите.

4. Корнелка - съпруга на човек от ЛУКОЙЛ

5. ДПС - Карадайъ - марионетка на Доган, а той - агент на руските тайни служби.

Имаш право- по тези партии се разбира каква промяна с връщане в 19-ти век ни се готви и защо Евразия им е по-ценна от Европа.
цитирай
21. fun1001 - !!! божоо, страхотна извадка)
29.07.2021 18:04

...и, само Заглавието,да беше,пак бих те подкрепила..
звучи малко...разделно,дуалистично)
но Изборът ,е винаги Дело,Лично!

хубаво лято, ти пожелавам, приятелю..
цитирай
22. fun1001 - многоо си толерантен, бих добавила..към "вредното",крякащо...малцинство!
29.07.2021 18:06


7. radostinalassa - 20% е повече от 80%?
24.07 14:32
Ти си новият математик на блога след покойния такъв...
цитирай
23. zaw12929 - АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛА В бсп И НАЙ ...
04.08.2021 19:51
АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛА В бсп И НАЙ ЛОШОТО Е, ЧЕ НЕ МОГА ДА Я ВЪЗПРИЕМА. кОГАТО ЧУЯ нИНОВА ДА ИЗИСКВА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ МИ Е ГАДНО- КОЙТО Е СЪЗДАЛ ФИНАНСОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ- ЩЕ ГО НАПРАВИ.
НО НЕЩАТА ПАК СЕ ОБЪРНАХА НАОПАКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ
цитирай
24. bojil - . . . и, само Заглавието, да беше, пак ...
10.08.2021 11:20
fun1001 написа:

...и, само Заглавието,да беше,пак бих те подкрепила..
звучи малко...разделно,дуалистично)
но Изборът ,е винаги Дело,Лично!

хубаво лято, ти пожелавам, приятелю..

:) Няма да откажа подкрепата ти никога- благодаря!
цитирай
25. bojil - (многоо си толерантен, бих добавила..към "вредното",крякащо...малцинство!)
10.08.2021 11:22
fun1001 написа:


7. radostinalassa - 20% е повече от 80%?
24.07 14:32
Ти си новият математик на блога след покойния такъв...

Обичам да съм толерантен към слабите когато видя, че наистина са слаби ... :)
цитирай
26. bojil - АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ...
10.08.2021 11:31
zaw12929 написа:
АЗ ЛИЧНО НЕ СЪМ ЧЛЕНУВАЛА В бсп И НАЙ ЛОШОТО Е, ЧЕ НЕ МОГА ДА Я ВЪЗПРИЕМА. кОГАТО ЧУЯ нИНОВА ДА ИЗИСКВА УВЕЛИЧАВАНЕ НА ПЕНСИИТЕ МИ Е ГАДНО- КОЙТО Е СЪЗДАЛ ФИНАНСОВАТА ВЪЗМОЖНОСТ- ЩЕ ГО НАПРАВИ.
НО НЕЩАТА ПАК СЕ ОБЪРНАХА НАОПАКИ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

Най-лесния начин за Нинова да увеличи пенсиите трикратно е да изпълни следните шест условия:

1. Да върне от Русия 25-те тона злато,които ни заграби в 1944 г.
2. Да поиска от нея да ни плати стадата и зърното,които ни взе в периода 1944-1947 г.
3. Да върне на България 150-те милиарда днешен еквивалент на парите,които България бе събрала в периода 1878-1948 г.
4. Да върне от Русия 34-те тона злато,които ни взе в 1958 г.
5. Да върне на народа 150-те милиарда негови спестявания,които ни взе в 1996 г. нейния кумир Жан Виденов.
6. Да върне на страната 5-те милиарда,които ни замъкна в 2014 г. нейния човек Цвъкан Василев.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bojil
Категория: Политика
Прочетен: 1772353
Постинги: 292
Коментари: 5326
Гласове: 64247
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. Интересен комплект от финансови съвети
2. Русия искала да провали Илинденското въстание
3. Няма "славянска" азбука- има Българска
4. Как бе посърбен Българския град Пирот
5. Съвецки грабежи в България до 1947 г.
6. Коронавирусите не са нови за човека
7. Русия помагала на турците в арменския геноцид и карала султана да окупира половин България
8. Ботев за истинския лик на сърбите и "румънците"
9. Българските контрачети през Втората световна война
10. 6-те ястребинчета убити от шумкари,за да не ги издадат
11. Руският фокус с македонския заек
12. Какво е направила Русия за България
13. Царска Русия забранявала украинския език,няма общо с Кирил и Методий
14. Уранови находища в България
15. Насраните руски орли - велики стихове
16. Фалшивата ни история е резултат от руската хибридна война срещу нас
17. Москва се е подписала под договор, изрично позволяващ разширяване на НАТО
18. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу България
19. Съвецките чутури не са изкуство,а червена пропаганда срещу народа ни
20. Русия умишлено оставяла хората си да измират от глад,за да краде подаяния от Запада