Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.07.2021 12:00 - Covid: Мъченичеството отговаря на фашизма
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1697 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 06.07.2021 12:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Covid: Мъченичеството отговаря на фашизма

От Джон Рапопорт

Блогът на Джон Рапопорт

26 юни 2021 г.

image

  Имам куп статии, които тепърва ще публикувам. Написах тази на 21 април 2021 година.

Колективизъм: „Всички са свързани с всички. Правителството решава как са свързани и какво трябва да направят, за да допринесат за по-голямата цялост. "

Всеки път, когато някой ви каже ...

Не можете да упражнявате свободата си ...

Защото всеки ваш ход се отразява неблагоприятно на някой друг ...

Знайте, че търсите измама.

„Излизайки на улицата в Ню Йорк без маска, прозявайки се, протягайки ръце, гледайки небето, вие опустошавате живота на мъж в Бомбай.“

Това е мократа мечта на всеки малък колективист. „Наистина сме всички в това заедно. И накрая.

Междувременно всеки корумпиран политик вижда възможността да говори лъжи и да издава едикти на по-голяма сцена. Завесата се повдига и той може да потъне със зъби във водеща роля. Той може да се наслаждава до насита за Доброто. Води война и не е нужно да се излага на нито един куршум от врага. Той е Мусолини и има медицинска помощ.

Политическите левичари също чакаха този момент. Работници по света, обединете се ... той никога не е постигнал сцепление в Америка. Беше губещ. Но това; този НАУЧЕН ДИКТАТИВ; защо никой не го е опитал преди? Това е толкова очевидна карта с дупки. Всички сме равни, всички носители на вируса. Красив.

И големите пари хората могат да поглъщат бедстващи имоти и активи на изгодни сутеренни цени. Купете блок, купете град, купете ферма, купете ивица от сгради точно през центъра на града, купете нация.

„Просто се опитвам да изпълня своята част и да помогна на икономиката ...“

„Знаете ли, отначало мислех да се изнеса от Ню Йорк. Широко разпространеното престъпление, ужасяващите данъци. Но тогава разбрах, че мога да си купя Ню Йорк. "

Авторите пускат лоши научно-фантастични романи за колективното „човечество, което се събира като едно” от сто години. Има зловеща и непосредствена заплаха за планетата от извънземна сила; хора от всички нации се обединяват и отблъскват нашественика.

Авторите пропускат един фактор: кой ще управлява новообединената планета и как ще я управлява?

Отговорът е: хора, които не бихте искали да допуснете в рамките на десет мили от децата ви. Как ще управляват? Механично. „Хората са единици, които трябва да бъдат обучени да мислят едни и същи мисли.“

Защо тази порочна програма е трудна за разбиране? Защото повечето хора не са независими. Те нямат история на мислене извън предписаните граници, сами, без да се притесняват от консенсус.

Затова те вярват, че „малко фашизъм“ може да е добро за нас. Не е толкова далеч от собствените им идеи и мнения.

Що се отнася до традиционните медицински учени, които са тъпи като скала, никога не им хрумва, че случаите на COVID и номерата на смъртните случаи се подправят, фалшифицират и фалшифицират с всички възможни средства, за да се продаде идеята, че вирус атакува Земята .

Ако това наистина беше вирусна пандемия, няма да е необходимо фалшифициране на числа.

Защо биха се събудили тези медицински учени? Собствената им „наука“ е принудителен и изкуствен консенсус. „Ние, които публикуваме в най-престижните списания, по дефиниция разпространяваме истината. Всички останали са отстъпник. "

COVID е система и синдикат, тласкащ колективизма като хероин.

Повечето политически лидери вярват, че хората трябва да се хранят със силна диета от максими, лозунги, меми и заглавия. „Масите винаги ще бъдат глупави. Лозунгите ги насочват и контролират. В противен случай би настъпил чист хаос. "

От тази основа следва колективизмът. Всички проблеми на върха са стратегически; как пропагандата може да работи, за да образува балони със съгласие?

Както предупреждавах през последните 30 години, медицинският картел е най-мощният от всички информационни обекти. Той може да формира общественото мнение като никоя друга елитна група.

Тестовете, диагнозите и леченията са суровината на картела. Оформяйки тази глина в структури на нелепи заплахи - „пандемията е достигнала нашите брегове“ - лостът се увеличава над очакванията дори на най-оптимистичните пропагандисти.

Маркс, Ленин, Сталин, Мао никога не са мечтали за такава уловка.

„Искате да кажете, че с медийни и правителствени изявления и само с умерена степен на репресии от страна на полицията, ние можем да облечем цялото население в маски и да се въздържаме от публични събирания? Можем дори да им наредим да бъдат подложени на домашен арест, без да изстрелят? Можем да кажем на работниците и търговците да спрат да работят и те доброволно да изпълняват заповедите? Чудо. "

Не само това, населението ще повярва, че е на страната на справедливостта и истината.

Докато потискащият колективен транс не се разшири до границата на своята еластичност, щракне и лайна удари вентилатора.

Препечатано с разрешение от  блога на Джон Рапопорт .

Най-доброто от Джон Рапопорт

  Джон Рапопорт пуска „ No More Fake News“ . Автор на взривна колекция, The Matrix Revealed , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29-и район на Калифорния. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа.

Авторско право © Jon Rappoport

Предишна статия от Джон Рапопорт: Свобода срещу машината; Генетици и техните оръжия




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39745351
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031