Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.04.2021 20:53 - Челси Клинтън извършва спешна мозъчна операция на Джо Байдън, докато опровергава Тъкър Карлсън
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 3030 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.04.2021 20:56

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Челси Клинтън извършва спешна мозъчна операция на Джо Байдън, докато опровергава Тъкър Карлсън

От Джон Рапопорт

Блогът на Джон Рапопорт

20 април 2021 г.

image   image

Уважаеми читателю, може би сте виждали доклади с подробности за искането на Челси Клинтън за отстраняване на Тъкър Карлсън от FOX от работата му, защото той постави под съмнение ефективността на ваксината COVID.

Но почакай. Има още…

Новини от CNN: Ето една неизказана вътрешна история за опровержението на Челси Клинтън на Тъкър Карлсън, който поставя под съмнение ефикасността на ваксината COVID, тъй като, твърди той, необходимостта от носене на маска и избягване на големи събирания след ваксинацията прави инжекционен разтвор на COVID-19 съмнителен и несъстоятелен.

Разбира се, Клинтън беше прав, като посочи, че експертите по обществено здраве знаят какво е и трябва да се подчиняват без въпроси и мисли. Този остър упрек към Карлсън за подбуждането му към въстание трябва да бъде аплодиран за неговата проницателност. Но…

Това, което хората не са разбрали досега, е: Клинтън направи своите забележки пред пресата в Розовата градина, след като президентът Байдън припадна и докато прави спешна мозъчна операция, за да спаси живота му.

Клинтън каза пред кореспондента на Белия дом на CNN Карл Потаф, „Бях чел за хирургията и други неща в книги и други неща и имах доста добра идея какво да правя и всичко останало. Когато Джо завърши забележките си за сътрудничество с Китай за спечелване на сухопътна война срещу руснаците и той като че ли падна, аз се втурнах на негова страна ... ”

Докато Байдън лежеше по гръб на поляната, Клинтън извади щифт от косата й и я пъхна в дясното ухо на Байдън. Тя натисна щифта, наби му слушалката, която президентът използва, за да получи инструкции от Сюзън Райс, и бавно изведе слушалката от гореспоменатото ухо.

Clinton later said, “I sensed the earpiece was putting pressure on his brain and stopping blood flow. I could see redness above his ear and slight swelling and a telltale purple dot on his lip. It was really easy. Textbook. So while I was doing all this, I answered a question from the press about Tucker Carlson and his conspiratorial statements against the vaccine, because I thought he needed to be…he needs to be taken off the air and deplatformed. Censored. He’s a very dangerous man. He has no right to ask these leading questions about the vaccine which, like, all the experts know, is effective and safe.”

CNN също така научи, че докато президентът се възстановяваше в резиденцията на Белия дом и когато в лакътя му беше поставено ново устройство за комуникация / навигация, хирургът на президента, Randall K Cutt, връчва на Челси специален сертификат за нейната служба. Наградата й позволява да извършва операции в областните болници, когато претоварването на пациенти с COVID оставя отделенията с недостиг на персонал.

Кът каза на Карл Картоф: „Тази жена е природно лечителка. Тя интуитивно знае какво изучаваме останалите години наред, за да постигнем. С удоволствие бих работил заедно с нея, извършвайки сърдечен байпас или отстраняване на кръвни съсиреци ... ”

Когато е информиран за подвига на Клинтън в Розовата градина, Тъкър Карлсън казва: „Това променя всичко. Нямах представа, че Челси е толкова талантлив. Ще преразгледам разбирането си за Първата поправка и свободата на словото. Може да се окаже, че мълчаливото послушание е това, което нашите предци са възнамерявали. Ако е така, ще понижа предаването си до обществен достъп. “

Когато бе достигнат за коментар, Антъни Фаучи каза: „Със сигурност приветствам работата на Челси в Розовата градина. Надявам се, докато спасяваше президента, тя беше с маска. Може би две или три. Отокът на мозъка плюс SARS-CoV-2 може да предизвика бременност при някои мъже ... "

Достигнал до своя бункер във Флорида, Доналд Тръмп отговори: „Warp Speed, Warp Speed, направих го, Fauci искаше да почака, всички големи компании за ваксини са страхотни, изстрелът в ръката прави Америка страхотна, взема бустер всяка седмица ... ”

В деня след мозъчната си операция президентът Байдън каза на непосредствения си персонал: „Имах съмнения относно Челси, когато тя заби тази игла в ухото ми, но сега си мисля, че искам да я назнача за ваксинен цар. Младата дама знае инжекции. Те трябва да бъдат доставени внимателно. Твърде много хора намушкват други хора. Ваксинацията не е организация, а идея. Нуждаете се от интелектуалци, които да се справят с това. "

Пресаташето на Челси информира CNN, че тя си почива след двойното усилие да спаси президента и използва аристотелианска логика, за да победи Тъкър Карлсън, след което ще пътува до завод за селцета в Охайо, за да измери нивата на CO2, преди речта й пред Обединените Нации по нейното климатично предложение за намаляване на нивата на кислород в големите американски градове.

Следващата седмица The New England Journal of Medicine ще публикува нейното ново проучване  „Използване на заместители на гени за намаляване на белотата при хетеро-идентифициращи жени под 30-годишна възраст: предварителни резултати от мишки албиноси“.

Чествайки 25-годишнината от трансфера на технология за насочване на ракети от САЩ в Китай, под ръководството на баща си Челси обяви сделка с Northwest Dragon Fashion Limited, дъщерна компания на Китайската народна република, за производство на линия червени хирургически ексфолианти, украсени с надпис „Nuke SARS-CoV-2 с ваксината днес.“

Препечатано с разрешение от  блога на Джон Рапопорт .

Най-доброто от Джон Рапопорт

Джон Рапопорт пуска „ No More Fake News“ . Автор на взривна колекция, The Matrix Revealed , Джон беше кандидат за място в Конгреса на САЩ в 29-и район на Калифорния. Номиниран за награда Пулицър, той работи като разследващ репортер в продължение на 30 години, като пише статии за политиката, медицината и здравето за CBS Healthwatch, LA Weekly, Spin Magazine, Stern и други вестници и списания в САЩ и Европа.

Авторско право © Jon Rappoport

Предишна статия от Джон Рапопорт: Единодушните новини отговарят




Гласувай:
4



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39690075
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31011
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031