Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.04.2021 16:56 - Пол Крейг Робъртс: Какво чака САЩ - военно унищожение или загуба на свободата?
Автор: iw69 Категория: Политика   
Прочетен: 1017 Коментари: 1 Гласове:
10

Последна промяна: 20.04.2021 16:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Американците имат малко източници на надеждна информация, с изключение на няколко уебсайта, за които малцина знаят нещо. Американците не знаят, че нискокачествените идиоти, които в момента управляват и ги дезинформират от Вашингтон, са дали американска военна гаранция на неонацистите, инсталирани в Украйна с „революцията на Майдан“, организирана от Вашингтон.

Правителството на Украйна, ако то въобще е такова, всъщност обяви война на Русия, обещавайки да си върне Крим и двете републики на Донбас.

Никога не съм мислил, че някое правителство ще се окаже толкова глупаво като британското правителство, което през 1939 г. даде военна гаранция на Полша, което накара полската военна диктатура да прекрати дискусиите с Германия за връщане на германска територия и хора, откраднати от Версайския договор. Тази британска гаранция беше причината за Втората световна война.

Сега идиотите от Вашингтон са надминали британските идиоти. Те дадоха военна гаранция на едно толкова глупаво украинско правителство като Полша през 1939 г.

Ако американските марионетки в Украйна повярват на американската „гаранция“ и действат по нея, Украйна ще престане да съществува като независима държава. Ако Вашингтон се включи, САЩ ще престанат да съществуват.

Как може хората да са толкова глупави, че да попаднат в такава ситуация?

Както подчертавах от години, част от опасната ситуация, за която малцина са наясно, е вината на Кремъл. Президентът Путин, външният министър Лавров и техните говорители реагираха на обидите и провокативните действия на Вашингтон с лекота, за да избегнат ескалация на ситуацията, провокирана от военните акции във Вашингтон.

За това трябва да уважаваме руското ръководство. За Вашингтон обаче отговорният отговор на Кремъл се тълкува погрешно като липса на гръбнак.

Вашингтон е толкова уверен в плашещата си военна мощ, че е изпратил два военни кораба в руското Черно море като предупреждение към Русия, в случай че Украйна поднови атаките си срещу Донбас.

Вашингтон изчисли неправилно руския отговор, който не беше пасивен. Русия заяви, че Вашингтон трябва да премахне военните си кораби „за тяхна собствена защита“.

Ако погледнете в очите на руския министър на отбраната Сергей Шойгу, вие гледате в очите, желаещи и способни да ви унищожат. Ако погледнете в очите на Байдън, Камала, Остин, Блинкин, вие гледате в очите, които мразят белите патриотични американци.

Режимът на "будните" във Вашингтон е безсилен срещу Шойгу, който може да премине през "събудените" (будни и събудени в смисъл на крайно либерални, ЛГБТ и тнт., бел.р.) същества по-лесно, отколкото да мине през мокри хартиени торби.

Вашингтон може и да разчита погрешно Владимир Путин като лидер с липсваща стомашна сила (т.е. без кураж, бел.р.), но е невъзможно да се повтори тази грешка с Шойгу.

На 13 април руският министър на отбраната обяви, че са активирани достатъчно руски военни, за да се справят с Украйна, НАТО и американците. Ако искат окървавен нос, той ще гарантира, че ще получат един и повече.

Шойгу разбира, че това е единственият начин да се справим с „изключителните, незаменими” хора, които считат хегемонията за свое право. Шойгу казва, че ако изпробвате хегемонията си на бойното поле с Москва, Русия ще ви покаже колко невероятни сте.

Русия държи всички карти, освен ако президентът Путин и Сергей Лавров отново не отстъпят на почитащите запада руски атлантически интеграционисти.

Мистерия е, че Путин не може да се освободи от тези предатели. Сталин щеше да екзекутира всеки един от тях. Те са пета колона в Русия и са надеждата на Вашингтон. Ако Вашингтон надделее над Русия, това ще бъде заради руската пета колона - атлантическите интеграционисти.

Без подкрепата на въоръжените служби нито едно правителство няма власт. За разлика от Байдън, който прочиства най-добрите елементи от американската армия, Владимир Путин разбира, че в лицето на западната враждебност руската армия е решаващата структура.

Шойгу обяви, че руските военни са в пълна готовност и в пълна способност да се разпореждат с всякаква заплаха, която и да е тя.

Могат ли нискокачествените идиоти, управляващи във Вашингтон, да разбират този език? 



Гласувай:
10



1. zaw12929 - ТРУДНО СЕ РАЗБИРА ДРУГИЯ, КОЙТО НЕ ...
15.04.2021 19:53
ТРУДНО СЕ РАЗБИРА ДРУГИЯ, КОЙТО НЕ СИ НАВЕЖДА ГЛАВАТА
Шойгу обяви, че руските военни са в пълна готовност и в пълна способност да се разпореждат с всякаква заплаха, която и да е тя.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: iw69
Категория: Политика
Прочетен: 4824375
Постинги: 2501
Коментари: 6279
Гласове: 16464
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031