Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.05.2023 22:53 - Идва ли краят на комунизма и комунистите у нас?
Автор: missana Категория: Поезия   
Прочетен: 285 Коментари: 4 Гласове:
1

Последна промяна: 01.06.2023 00:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Случващото се напоследък в РБ вещае големи политически трусове. Видимо ненавиждащите се ГЕРБ и ПП&ДБ изведнъж страстно се прегърнаха и заеха най-безсрамно позата 69. Това и най-смелият политически фантаст не можа да предвиди. Въпреки стойките на ПП&ДБ, че те не могат да предадат своите избиратели, подавайки ръка на ГЕРБ, се оказа, че именно това се случи. Избирателите най-безцеремонно бяха предадени и между Кирил Петков и Бойко Борисов започна нестандартно ухажване. Самият Бойко бутна собственоръчно своя прокурорски трегер Иван Гешев и кандиса Асен Василев да стане финансов министър, разхвалвайки го шумно, след като малко преди това най-оглушително го критикуваше. От друга страна ПП и лично Кирчо и  Кокорчо станаха гаранти за изпирането имиджа на Борисов. Как е възможно да се случва всичко това и то пред очите на смаяните и недоумяващи избиратели? Всеки поп тук ще ви цитира свещеното писание и станалата класическа мисъл: "Неведоми са Божиите пътища!". Но не тя обяснява случилото се. До настоящия момент България бе поделена между руските и американските тайни служби. Руските поддържаха президент, БСП, както и Копейкин и ред други партийки и движения, изцяло на тяхна финансова издръжка. Към тези служби се числяха и редица наши босове - недосегаеми за прокуратура и съд. Но изглежда, че САЩ са решили най-после да нарушат този паритет. Не е тайна, че те плащат щедро за ПП и ДБ, както и за много други организации, политолози и журналисти. Явно Байдън и кръгът стоящ зад него най-после е разпоредил чрез посолството и новия посланик у нас, нов курс - курс към тотално изтласкване на всичко руско от РБ. Вероятно ще бъде нанесен мощен удар по комунизма и комунистите, нещо за което редица честни български граждани мечтаят от десетилетия след 10 ноември 1989г. Така наречената лустрация най-сетне ще бъде пусната в ход и редица бивши партийни величия, заедно с техните дечица ще трябва с наведени глави да изоставят своето икономическо господство и да спасяват кожите си в ЮАР и в други времеубежища. Може би дори и на Антарктида, където проф. Пампирев ще ги черпи със супа от пингвини. Краят на комунистическата ера, тази най-позорна страница от българската история, ще заприлича на краят на динозаврите, когато Земята преди 65 милиона години е била ударена от голям астероид. Най-после ще се случи нещо в многострадалната ни родина. При много скъп хляб ще има реални политически зрелища. За целта бяха омаскарени двете най-ярки политически сили у нас. Накараха ги да се прегърнат под страх да бъдат спрени субсидиите им. Превърнаха ги в гинеколози, които без ръкавици ще бъркат надълбоко в червената утроба на партията ламя-майка и хилядите й дъщерни образувания. Предстои лов на червени вещици, а малките деца ще могат вечер по-спокойно да спят!



Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

1. iw69 - Ако
01.06.2023 08:39
се състои такова правителство по сметка, то ще е най-крадливото и фашизоидното такова в новата ни история и ще е катастрофално за България и нормалните хора в страната. Тези американопослушковци може и във война да ни завлечат, което вече ще е истинска трагедия и ще завърши в нова тотална национална катастрофа, от която родината ни вече никога няма да може да се съвземе. Тези глупави хора са продажни бандити и еничери, готови на всичко за да са за 5 мин. на върха на политическата пирамида.
цитирай
2. missana - Това правителство вече се случва, Ив и никаква сила не може да спре това.
01.06.2023 13:35
iw69 написа:
Ако се състои такова правителство по сметка, то ще е най-крадливото и фашизоидното такова в новата ни история и ще е катастрофално за България и нормалните хора в страната. Тези американопослушковци може и във война да ни завлечат, което вече ще е истинска трагедия и ще завърши в нова тотална национална катастрофа, от която родината ни вече никога няма да може да се съвземе. Тези глупави хора са продажни бандити и еничери, готови на всичко за да са за 5 мин. на върха на политическата пирамида.


Случва се, защото САЩ са се разпоредили да се случи, а политиците на които плащат са просто кукли на конци. Благодаря ти за прямия коментар, който съдържа немалко истини!
цитирай
3. rosiela - Младене,
02.06.2023 15:42
съгласна.
цитирай
4. missana - Сърдечно ти благодаря, Роси!
02.06.2023 16:39
rosiela написа:
Младене, съгласна.


Не виждам друг начин да се разтълкуват последните събития.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5071111
Постинги: 2907
Коментари: 18817
Гласове: 3351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930