Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.11.2020 21:31 - Джо Байдън е новият президент на САЩ: https://www.vesti.bg/sviat/dzho-bajdyn-e-noviiat-prezident-na-sasht-6117320
Автор: missana Категория: Поезия   
Прочетен: 2053 Коментари: 12 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Внимателно прочетете биографичната справка за новия президент на САЩ - Джо Байдън. Един бегъл преглед дори, разкрива, че този човек е истински Марко Тотев. Сякаш е скачен за нещастието и мисията му е да го пренася със себе си. Това означава, че американците направиха един злощастен избор. Този човек ще навлече големи беди на Америка. Дай боже те да се ограничат само там и да не плъзнат по целия свят, че тогава просто не ми се мисли какво ще препати човечеството.



Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. rosiela - Младене,
07.11.2020 21:37
уважавам твоето мнение, но ми се вижда много по- читав от Тръмп. Обещава промени в законодателствата в полза на по- бедните, но доколко ще удържи, е друг въпрос.
цитирай
2. panazea - Обещавал !
07.11.2020 21:50
Америка върви към война !
Няма да има печеливши !
цитирай
3. missana - Благодаря ти, Роси! Права си. Аз и за миг не се съмнявам, че Джо Байдън има добри намерения и
07.11.2020 22:02
rosiela написа:
Младене, уважавам твоето мнение, но ми се вижда много по- читав от Тръмп. Обещава промени в законодателствата в полза на по- бедните, но доколко ще удържи, е друг въпрос.


че ще направи всичко възможно да ги осъществи. Просто отбелязах, че той е циганинът, който води със синджир след себе си мечката на нещастието.
цитирай
4. missana - Дано не сте прав! Благодаря Ви за включването!
07.11.2020 22:03
panazea написа:
Америка върви към война !
Няма да има печеливши !

цитирай
5. planinitenabulgaria - Ще напиша кратък постинг за избора на Байдън, защото имам много информация от Америка.
07.11.2020 23:16
В най-скоро време ще има двама пострадали от този избор, Путин и Вучич. Ще им спукат най-чувствителните отворчета, какво говоря, ще им ги експлоадират. Знам и сценария за това, от долу ще ги подбере Косово. Свърши тяхната. Путин ще продава все по-малко газ, а Русия нищо не може да произвежда. Изборът е не толкова за Байдън, колкото за Камала, която става за президент. Опастността сега идва от простотията, оставена от Тръмп, тамошните фатмакочерепови боклуци. Църният шеф на църния щат Алабама е призовал църните да стрелят срещу всеки, който каже, че е за Байдън. Простотията си иска простакисимуса, този казус го има и у нас, давам таг: Радев, Манолова, Трифонов. Но с Тръмп е съвсем различно, понятието прост човек има две съвсем радзлични изяви.
Лошото, оставащо след Тръмп е разделението на американците, които преди него имаха доста разлиични обноски. Агресивната простащина, която избухна в Америка ще си остане може би винаги.
Аз написах гротескно-подигравателен несериозен постинг за този избор, но не срещу избора на Байдън.
цитирай
6. missana - Благодаря за споделеното!
07.11.2020 23:38
planinitenabulgaria написа:
Ще напиша кратък постинг за избора на Байдън, защото имам много информация от Америка. В най-скоро време ще има двама пострадали от този избор, Путин и Вучич. Ще им спукат най-чувствителните отворчета, какво говоря, ще им ги експлоадират. Знам и сценария за това, от долу ще ги подбере Косово. Свърши тяхната. Путин ще продава все по-малко газ, а Русия нищо не може да произвежда. Изборът е не толкова за Байдън, колкото за Камала, която става за президент. Опастността сега идва от простотията, оставена от Тръмп, тамошните фатмакочерепови боклуци. Църният шеф на църния щат Алабама е призовал църните да стрелят срещу всеки, който каже, че е за Байдън. Простотията си иска простакисимуса, този казус го има и у нас, давам таг: Радев, Манолова, Трифонов. Но с Тръмп е съвсем различно, понятието прост човек има две съвсем радзлични изяви.
Лошото, оставащо след Тръмп е разделението на американците, които преди него имаха доста разлиични обноски. Агресивната простащина, която избухна в Америка ще си остане може би винаги.
Аз написах гротескно-подигравателен несериозен постинг за този избор, но не срещу избора на Байдън.


И аз мисля, че Тръмп създаде опасни прецеденти, които с нищо не могат да бъдат оправдани. Освен това той дойде на власт благодарение на Путин и руските тайни служби. Ако беше преизбран, то в своя втори мандат щеше да се отплаща на Путин. Дано Байдън, обаче, не се окаже новото протеже на руснаците.
цитирай
7. zemja - Много тревожни отзиви!
08.11.2020 03:24
Споделям мнението на Мисана...
Благодаря на всички коментирали!
Дано не бъде чак толкова лошо!
цитирай
8. ok3223 - Тъпотий на познавачи на... боб,
08.11.2020 07:39
КОИТО ИЗКАРВАТ ОТ ЛИПСА, НЕДОСТИГ НА СИВО ВЕЩЕСТВО... НЯКОИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ЕДВА ПИ НЕ ЗА... ПРОТЕЖИРАНИ ОТ РУСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ. ТОВА СА ВСЕ ХОРА, С ПРЕТЕНЦИИ И САМОЧУСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ. Байдан...за разлика от Тръмп е професионален политик с гуулям опит. Бил Е вицепрезидент, и от него може да се очакват по- разумни решения и ходове вЪВ вътрешната и външна политиката на САЩ, което е за доброто на САЩ па и на СВЕТО. От това ще спечелят всичките и... приятелите и неприятелите на САЩ.
цитирай
9. missana - Благодаря ти, Земя!
08.11.2020 10:00
zemja написа:
Много тревожни отзиви! Споделям мнението на Мисана...
Благодаря на всички коментирали!
Дано не бъде чак толкова лошо!


Ще поживеем и ще видим. По принцип демократическата партия служи на интересите на най-богатите в САЩ и на транскорпорациите. Затова очаквам нови арабски вълни от пролети, есени и темподобни, както и много нови огнища на войни по света, вкл. и на Балканите, тъй като последните винаги са били на прицела на демократите в САЩ. Очаквам и да се раздуха и македонския въпрос.

Светла недела ти желая!
цитирай
10. missana - Е, не може всички да спечелят. Просто е физически невъзможно.
08.11.2020 10:03
ok3223 написа:
Тъпотий на познавачи на... боб, КОИТО ИЗКАРВАТ ОТ ЛИПСА, НЕДОСТИГ НА СИВО ВЕЩЕСТВО... НЯКОИ ОТ АМЕРИКАНСКИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ ЕДВА ПИ НЕ ЗА... ПРОТЕЖИРАНИ ОТ РУСКИТЕ СПЕЦИАЛНИ СЛУЖБИ. ТОВА СА ВСЕ МАЛОУМНИЦИ, С ПРЕТЕНЦИИ И САМОЧУСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ. Байдан...за разлика от Тръмп е професионален политик с гуулям опит. Бил Е вицепрезидент, и от него може да се очакват по- разумни решения и ходове вЪВ вътрешната и външна политиката на САЩ, което е за доброто на САЩ па и на СВЕТО. От това ще спечелят всичките и... приятелите и неприятелите на САЩ.


За да спечелят едни, ще се вземе от други. Но например таксиметровите шофьори могат да спечелят по-меки задни седалки!
цитирай
11. fun1001 - ...чак, не мога да повярвам..в толкова злоба, и имп,сарказъм..
08.11.2020 11:16
изв ме за острият тон..професор4е,наби ми се в очите..
често, репликираш, не по гл Тема, и го правиш..
глуповато, и злобарски...не е мъжки..
просто, ми извади очите, в тази "светла неделя", уви (((
цитирай
12. missana - Моля те да си пиеш редовно невролептиците.
08.11.2020 20:48
fun1001 написа:
...чак, не мога да повярвам..в толкова злоба, и имп,сарказъм.. изв ме за острият тон..професор4е,наби ми се в очите..
често, репликираш, не по гл Тема, и го правиш..
глуповато, и злобарски...не е мъжки..
просто, ми извади очите, в тази "светла неделя", уви (((


Есента обостря психическите заболявания, а ти си освидетелствена и е нормално да се влошиш и държиш неадекватно, както в случая.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5040586
Постинги: 2885
Коментари: 18680
Гласове: 3348
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031