Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.10.2020 19:06 - Голямата лъжа за пачките на бат Бойко
Автор: missana Категория: Поезия   
Прочетен: 3348 Коментари: 23 Гласове:
0

Последна промяна: 23.10.2020 19:35

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Цялата добре организирана атака срещу правителството, срещу ГЕРБ и срещу премиера, вероятно плод на външна централа, се базира на кадрите с пачки и  кюлчета в чекмеджето на ББ. Така бяха настроени хиляди българи буквално да намразят до смърт собствения си премиер и то само за един миг. Затова резонен е въпросът, дали това е истина или е опашата лъжа. Да започнем с това, че прословутото чекмедже се намира в държавна резиденция. Всеки средностатистически българин, който не е аутист, отлично знае, че такива държавни сгради се подслушват, наблюдават се с явни, а също и с добре скрити камери, изобщо тотално се шпионират. Премиерът, който е бил охрана на Тато, отлично знае за тази отколешна практика. Да не говорим, че той беше и главен секретар на МВР и в качеството на такъв е запознат с всички процедури на регламентирано и  нерегламентирано събиране на информация по указания начин. В добавка беше кмет на столицата, а също и дълги години премиер. Изключено е да си мислим, че той е тотален балък и не e чул нищо за тези текущи практики. Аз ни най-малко не се съмнявам, че г-н Борисов разполага с много по-големи финансови средства от средния български гражданин. Но се съмнявам, след направеното от мен по-горе разяснение, че той би дръзнал да държи огромни суми и кюлчета злато в отвореното чекмедже на една резиденция. От направения от мен анализ следва, че по всяка вероятност това е една добре скалъпена лъжа. В полза на това мое твърдение е и още едно обстоятелство. Същият този премиер е обвинен също, че е купил луксозна вила на предполагаема своя млада любовница, от която уж имал незаконно дете. Да допуснем, че това обвинение е вярно. Но досега то не можа да бъде доказано. Уж е разследвано от испанската прокуратура и от кого ли още не, но категоричен резултат засега няма. Излиза, че ББ е съумял много добре да укрие от професионалното око на следствените органи всички улики водещи към него. Следователно той очевидно умее да действа безкрайно предпазливо. Как така от една страна - в случаят с чекмеджето, същият този Бойко е толкова безрасъден, а от друга страна скрива толкова добре следите на деянието си, в случая с вилата във Валенсия. Стигаме до очевидно противоречие или до хипотезата, че ББ страда от раздвоение на личността. Но такова засега не е обективирано от медицинските власти.

Мисля, че всеки, който прочете и проследи нишката на разсъжденията ми, ще разбере, че премиерът Бойко Борисов е жертва на очевидна ювелирна акция на нечии агентурни служби. Впрочем същите тези служби вероятно стоят и зад протестите - режисирайки ги и субсидирайки ги пряко или индиректно.



Гласувай:
6



1. petgrig - Това са
23.10.2020 19:10
номера на Черепа и на президента. Щото Гешев погна и двамата.
цитирай
2. fun1001 - плоски глюпотевини, а,КОЙ, дирижира Черепа, и Крадев
23.10.2020 19:22
petgrig написа:
номера на Черепа и на президента. Щото Гешев погна и двамата.

цитирай
3. apostapostoloff - Не е необходим чак такъв
23.10.2020 19:31
задълбочен анализ. Представена ни бе снимка на нощно шкафче, чието чекмедже беше издърпано. В чекмеджето имаще пачки пари и злато.

Някой подхвърли (с руски акцент), че това било нощното шкафче на Премиера. Така ли? Как така? Как може да се докаже това?

Никак!

Аз пък твърдя, че снимката е правена по времето, когато Станишев беше Премиер. Това означава, че парите и златото са на Станишев. С тях той си кури разкошно жилище в Бояна, след привършване на мандата му...

А сега, де!...
цитирай
4. petgrig - номера на Черепа и на президента. ...
23.10.2020 19:39
fun1001 написа:
petgrig написа:
номера на Черепа и на президента. Щото Гешев погна и двамата.


Я кажи ти, щом толкова знаеш:)
цитирай
5. missana - Прав сте, че тези двамата са замесени, но според мен много по-голяма и външна сила
23.10.2020 19:46
petgrig написа:
Това са номера на Черепа и на президента. Щото Гешев погна и двамата.


тегли конците.
цитирай
6. missana - Има кой! Напъни си плоското мозъче и може и да се досетиш.
23.10.2020 19:48
fun1001 написа:
плоски глюпотевини, а,КОЙ, дирижира Черепа, и Крадев
petgrig написа:
номера на Черепа и на президента. Щото Гешев погна и двамата.



Ако ли не - съболезнования за покойния ти интелект!
цитирай
7. missana - Прав сте г-н Апостолов, но обикновеният български гражданин
23.10.2020 19:52
apostapostoloff написа:
Не е необходим чак такъв задълбочен анализ. Представена ни бе снимка на нощно шкафче, чието чекмедже беше издърпано. В чекмеджето имаще пачки пари и злато.

Някой подхвърли (с руски акцент), че това било нощното шкафче на Премиера. Така ли? Как така? Как може да се докаже това?

Никак!

Аз пък твърдя, че снимката е правена по времето, когато Станишев беше Премиер. Това означава, че парите и златото са на Станишев. С тях той си кури разкошно жилище в Бояна, след привършване на мандата му...

А сега, де!...


има нужда и от логиката на инспектор Стрезов, за да престане да вярва на опашати лъжи и клевети.
цитирай
8. petgrig - Това са номера на Черепа и на през...
23.10.2020 20:52
missana написа:
petgrig написа:
Това са номера на Черепа и на президента. Щото Гешев погна и двамата.


тегли конците.

О ,да, разбира се. Путин също излива доста пари в тези протести.
цитирай
9. planinitenabulgaria - Поздравления за интелигентния постинг!
23.10.2020 21:05
Аз имам друга версия :
Този път имам съмнение, че това не е работа на Путин. Мотивите ми са, че президентът ни така често споменава това чекмедже с повод и без повод, както се споменава "Господи помилуй!" по време на богослуженние. Путин е голям играч. Сега той се изявява като отровител по примера на Борджиите. Агентите му обаче са толкова некадърни, че не могат дори да да отровят обекта, а ги и разкриват. Въвеждам таг: Навални, Гебрев, Скрипал, а също и едни град, Новосибирск.
Тази проработка с нощното шкафче е съвсем просташка. Тя има за цел да докосне по най-чувствителното място опростачените по разни линии - от предаванията на Слави Трифонов, от постингите на Блекпредатора, от списъковите интелектуалци и др. Просташките проработки произлизат от хора на интелектуалното ниво на президна ни, за мен простакисимус. А простащината този път бе разяснена от самия президент - ето защо народът е с празни чекмеджета, защото парите им е откраднал ББ.
Другият пенис, който човеко на ченгето Иван Костов, Генерал атаносоВ, заподмята по време на едно предаване, че ББ имал скъп имот в Брселона и разни други пикантни истории във връзка с този имот, според мен също идва от президнтството. Намириха се доста, които се ловнаха на този пенис. Получи се нещо като преброявана на абдалите. Сега се извърши ново преброяване на тези абдали - те се самоопределиха като списъкови интелектуалци. Наши евродепутати, работейки против ЕС, заподмятха този списък в Европарламента. Президентвови простащини според мен, поредни. Двата пениса, заподметнати в публичното пространство с малък промеждутък между тях, без всякакво съмнение са сворзани. Само че Генералът се усети и се покри навреме.
Аз очаквам нещо, което ми се струва по-реално да се е случило от тези две вменявания - да се изнесе достоверна информация за ББ, напр. че дядо му е ебал змия и поради това той трябва да подаде оставака. Появи ли се такава иформация, оставам всичко, отивам да фърлям яйца и да викам: Мутри, вън!!!!
цитирай
10. missana - Бойко силно раздразни американците с т.нар. Балкански поток, против който те
23.10.2020 22:06
petgrig написа:
Това са номера на Черепа и на през...
missana написа:
petgrig написа:
Това са номера на Черепа и на през... Това са номера на Черепа и на президента. Щото Гешев погна и двамата.


тегли конците.

О ,да, разбира се. Путин също излива доста пари в тези протести.


безусловно са. Освен това той се ползва със закрилата на ЕНП, което също ги дразни. Неслучайно американската посланичка лично отиде при Борисов и го предупреди да остави протестърите без да реагира, въпреки, че тези протестъри преминаха всякакви граници и дори щяха да убият майка с дете на Ситняково. Ако т.нар отровно трио имаше само благословията на Путин, нямаше да смее да вилнее така безочливо. Действията на това трио са нагли и безпардонни и менно заради американската подкрепа и картбланш.
цитирай
11. missana - Сърдечно благодаря за този коментар!
23.10.2020 22:19
[quote=planinitenabulgaria]Поздравления за интелигентния постинг! Аз имам друга версия :
Този път имам съмнение, че това не е работа на Путин. Мотивите ми са, че президентът ни така често споменава това чекмедже с повод и без повод, както се споменава "Господи помилуй!" по време на богослуженние...]

Аз също се съмнявам, че само Кремъл е покровителят на протестите. Струва ми се, че зад тях в по-голяма степен стоят САЩ. Те вероятно дърпат конците на нашия (п)резидент, който не само /видно от биографията му/ е техен възпитаник, но дори и съпругата му живее в САЩ! Освен това именно САЩ настояваха за нова конституция на РБ, а президентът пръв поиска смяна на конституцията. Едва ли всичко това е случайно. Добавката за змията е много забавна и е проява на отлично чувство за хумор. Всички знаем лафа: "С чалъм и котка се еве", но за змията и чалъмът няма да стигне!

Хубав и релаксиращ уикенд!

цитирай
12. getmans1 - Голяма лъжа за големи идиоти, че то ...
23.10.2020 22:37
Голяма лъжа за големи идиоти, че то ако е малка те не биха я приели ...
цитирай
13. missana - Благодаря, Гетманс1! Абсолютно си прав.
23.10.2020 22:48
getmans1 написа:
Голяма лъжа за големи идиоти, че то ако е малка те не биха я приели ...


Пропагандата е наука, усъвършенствана още от древността. Един от постулатите й гласи именно това: Да се лъже със замах и с помощта на големи лъжи! Големите лъжи са като голяма мрежа, с която евтино и ефективно ловят хамсиите на простолюдието. А у нас те са няколко милиона. В тях, разбира се включва, като подмножество, множеството на червените кретени.
цитирай
14. krumbelosvet - Ех, къде си Плевнелиев!?!??
24.10.2020 00:38
Т О В А беше президент на място. Но Путин и Тръмп му завидяха и издигнаха Цецка Цачева, за да я победи един пилот на МИГ и на Ф16. Владеещ руски и английски. Повече кви доказателства? А Планинарят си замълча, че Центърът е разчел номера на банкноти от чекмека. Всички са от руски банки.
А ББ си призна само, че "са го сготвили" с една прекрасна дама, която го е снимала как спи, човекът. И на никого зло не мисли.
цитирай
15. missana - Крумчо Наивния!
24.10.2020 01:15
krumbelosvet написа:
Ех, къде си Плевнелиев!?!?? Т О В А беше президент на място. Но Путин и Тръмп му завидяха и издигнаха Цецка Цачева, за да я победи един пилот на МИГ и на Ф16. Владеещ руски и английски. Повече кви доказателства? А Планинарят си замълча, че Центърът е разчел номера на банкноти от чекмека. Всички са от руски банки.
А ББ си призна само, че "са го сготвили" с една прекрасна дама, която го е снимала как спи, човекът. И на никого зло не мисли.


Своите те прецакаха, та дори не долази до едно партийно секретарче. Направо се изгавриха с теб. А ти продължаваш да джавкаш: джаф, джаф, джаф - аз ще съм ви верен, докато гушна букетчето.

Публична тайна е, че разпоредиха на ББ да кандидатира за президент Цецка Цачева, защото е неизбираема. РР е американско и кремълско протеже. Прочети му внимателно биографията: През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. В тези работи случайни хора няма. Кадър подготвен от САЩ, за да служи на интересите на САЩ. Съпругата му също живее в САЩ. Сети се до три, защо? Ама с твоята чугунена глава надали ще стоплиш, че 2 + 2 = 4.

П.П. А Плевнелиев поне 6 пъти е налагал вето на важни закони, гласувани от кабинета Борисов. Направи си сам справка и не се изказвай неподготвен!
цитирай
16. rosiela - Младене,точно така е.
24.10.2020 15:25
missana написа:
krumbelosvet написа:
Ех, къде си Плевнелиев!?!?? Т О В А беше президент на място. Но Путин и Тръмп му завидяха и издигнаха Цецка Цачева, за да я победи един пилот на МИГ и на Ф16. Владеещ руски и английски. Повече кви доказателства? А Планинарят си замълча, че Центърът е разчел номера на банкноти от чекмека. Всички са от руски банки.
А ББ си призна само, че "са го сготвили" с една прекрасна дама, която го е снимала как спи, човекът. И на никого зло не мисли.


Своите те прецакаха, та дори не долази до едно партийно секретарче. Направо се изгавриха с теб. А ти продължаваш да джавкаш: джаф, джаф, джаф - аз ще съм ви верен, докато гушна букетчето.

Публична тайна е, че разпоредиха на ББ да кандидатира за президент Цецка Цачева, защото е неизбираема. РР е американско и кремълско протеже. Прочети му внимателно биографията: През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. В тези работи случайни хора няма. Кадър подготвен от САЩ, за да служи на интересите на САЩ. Съпругата му също живее в САЩ. Сети се до три, защо? Ама с твоята чугунена глава надали ще стоплиш, че 2 + 2 = 4.

П.П. А Плевнелиев поне 6 пъти е налагал вето на важни закони, гласувани от кабинета Борисов. Направи си сам справка и не се изказвай неподготвен!

цитирай
17. krumbelosvet - Бе Мисанчо, Санчо мио,
24.10.2020 20:20
Кви "мои" бе Мисанчо? Не съм бил парт-секретар при соца. Но след 10-ти бях някоя година секретар на първична организация.
А сегашната БСП е зомби на някогашната Партия, която през 1941-ва организира Съпротивата, която спаси Бългерия от ТРЕТАТА национална катастрофа. И даже за целта извика свои членове от Европа, даже от Париж, за по-интелектуалните дейности.
А за Корнелия да не гонорим. Имам отрицателни постинги за нея.
цитирай
18. missana - Да, Роси! Като всеки комунист Крумчо схваща нещата с голямо закъснение.
24.10.2020 21:15
rosiela написа:
Младене,точно така е.
missana написа:
krumbelosvet написа:
Ех, къде си Плевнелиев!?!?? Т О В А беше президент на място. Но Путин и Тръмп му завидяха и издигнаха Цецка Цачева, за да я победи един пилот на МИГ и на Ф16. Владеещ руски и английски. Повече кви доказателства? А Планинарят си замълча, че Центърът е разчел номера на банкноти от чекмека. Всички са от руски банки.
А ББ си призна само, че "са го сготвили" с една прекрасна дама, която го е снимала как спи, човекът. И на никого зло не мисли.


Своите те прецакаха, та дори не долази до едно партийно секретарче. Направо се изгавриха с теб. А ти продължаваш да джавкаш: джаф, джаф, джаф - аз ще съм ви верен, докато гушна букетчето.

Публична тайна е, че разпоредиха на ББ да кандидатира за президент Цецка Цачева, защото е неизбираема. РР е американско и кремълско протеже. Прочети му внимателно биографията: През 1992 г. завършва Ескадрилното офицерско училище (Squadron Officer School) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ във военновъздушната база „Максуел“, Монтгомъри, Алабама, САЩ. През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушния колеж (Air War College) на Авиационния университет на Военновъздушните сили на САЩ, като магистър по „Стратегически проучвания“. В тези работи случайни хора няма. Кадър подготвен от САЩ, за да служи на интересите на САЩ. Съпругата му също живее в САЩ. Сети се до три, защо? Ама с твоята чугунена глава надали ще стоплиш, че 2 + 2 = 4.

П.П. А Плевнелиев поне 6 пъти е налагал вето на важни закони, гласувани от кабинета Борисов. Направи си сам справка и не се изказвай неподготвен!


цитирай
19. missana - Крумчо, хайде сега кажи си честно.
24.10.2020 21:20
krumbelosvet написа:
Бе Мисанчо, Санчо мио, Кви "мои" бе Мисанчо? Не съм бил парт-секретар при соца. Но след 10-ти бях някоя година секретар на първична организация.
А сегашната БСП е зомби на някогашната Партия, която през 1941-ва организира Съпротивата, която спаси Бългерия от ТРЕТАТА национална катастрофа. И даже за целта извика свои членове от Европа, даже от Париж, за по-интелектуалните дейности.
А за Корнелия да не гонорим. Имам отрицателни постинги за нея.


Разбрахме, че не си за Корнелката. Не ми се вярва да си и за гей-ядката на Станишев. Май от цялото БСП харесваш само Костадин Паскалев. Ако си от срамежливите, нека аз да му пиша тогава няколко реда: г-н Паскалев, наш Крумчо Ви обожава. Вие сте му кумир! Ако случайно пак Ви изберат за кмет, назначете го за замкмет.
цитирай
20. krumbelosvet - Мисанчо, Роси и с-ие
26.10.2020 13:15
Пещерни комунисти ОТДАВНА няма. У нас ги няма поне от 50-60 години.
ВНОСНАТА цветна революция у нас, наплоди ПЕЩЕРНИ антикоми и пещерни мутро-"капитслисти". Сега у нас пещерните "граждани" сте вие, Миси, Роси, Гергер, Апоапоффф, Божил, 5григчо и с-ие.
Къв кумир бе, мисанчо, аз за обожание ли говорих? Казах, че само той от БСП има ОПИТА И АВТОРИТЕТА да управлява държава. Случайно ли Симеон го взе за министър?
цитирай
21. missana - Ти май не ме разбра, Крумчо. Аз за твоята пенсия се боря - да стане по-висока.
27.10.2020 01:22
krumbelosvet написа:
Мисанчо, Роси и с-ие Пещерни комунисти ОТДАВНА няма. У нас ги няма поне от 50-60 години.
ВНОСНАТА цветна революция у нас, наплоди ПЕЩЕРНИ антикоми и пещерни мутро-"капитслисти". Сега у нас пещерните "граждани" сте вие, Миси, Роси, Гергер, Апоапоффф, Божил, 5григчо и с-ие.
Къв кумир бе, мисанчо, аз за обожание ли говорих? Казах, че само той от БСП има ОПИТА И АВТОРИТЕТА да управлява държава. Случайно ли Симеон го взе за министър?


Ако на Паскалев му порасне службата, лично ще отида при него, за да ходатайствам за твоята пенсия.
цитирай
22. krumbelosvet - Не ме мисли, драги Мисолини
27.10.2020 06:47
Аз знам две и двесте.
Пейте си дуета на Памина и Папагено с Росито.
цитирай
23. missana - Как да не те мисля като в момента си на две, Крумчо?! Жал ми е.
28.10.2020 00:39
krumbelosvet написа:
Не ме мисли, драги Мисолини Аз знам две и двесте.
Пейте си дуета на Памина и Папагено с Росито.


Не заслужаваш толкова несправедливо отношение и то от своите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5037712
Постинги: 2885
Коментари: 18677
Гласове: 3348
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031