Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.06.2021 21:12 - ДОКТРИНА на СЪЗДАТЕЛЯ
Автор: ge5 Категория: Хоби   
Прочетен: 1439 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 06.08.2022 22:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

ДОКТРИНА на СЪЗДАТЕЛЯ

(Съдържа Знание за Закона за Мирозданието, предадено на Русия чрез Посланика на Космическия Род на Земята, която се явява ръководство за  спасяване на човечеството от неминуема гибел и за Създаване на Глобален Светлоносен Покров на планетата).

Упълномощената на 5 декември 2008 г. лично от Отеца Небесен –Ерархът на Полярната звезда, да открие Новата Златна ера, Неговата Родна Дъщеря –Светлата Тара, предава от Него на хората Доктрината за възстановяване на Светлата Мисия  за Изграждане на Света в Звездния Храм, започната в Началото на Времената от Хората-Богове. За Начало на Новата ера се счита 22 декември 2020 година – денят, когато Земята се е възнесла към Полярната звезда на максимална височина, а нейната ос се е върнала към Източника. От този ден започва отчитането на времето на Новата Златна Ера и ще продължи 26000 години. Тя беше белязана от Водовъртеж, при което Слънчевата система отново се присъедини към Полярната Звезда. Символът на Новата ера е осмоъгълна звезда с връх, изобразяваща пространствения Кристал на Светлината, обрамчващ сферата на Земята – МАТРИЦАТА, която е предмет на изграждане от човечеството в Новата Златна ера.

Човечеството получи последен шанс за спасение,  от заплахата от унищожение в близките 25-30 години, на всички форми на Земята. Планетата я преследва астероид, който се движи по стесняваща се спирала и вече не един път я е таранил. Противодействието, а равнозначно и бездействието ще  доведат до неминуема гибел, затова Великият Космически Род изпрати на помощ своя Посланик, носещ на хората Знания и вече признат на Земята в Духовния Свят. На него ще укажат всички ясновидци. Признала е Посланика и Световната Власт, като го преследва и прави опити да го унищожи. Тя също така скрива истината за появяването на Посланика на Земята и неговата роля, изкривява информацията на пророчествата за смисъла на неговата Мисия и значението му за преобразуването на Света. По такъв начин, Световната Власт се явява негов Враг, а също така и на Мисията на Русия.

Спасението на човечеството изисква незабавно и безусловно прекратяване на всички международни и вътрешнополитически, икономически , военни и религиозни конфликти. То изисква обединяване на основата на мирозрението, носещо в себе си неговата Формула, осмислянето на която трябва да способства за формирането на Основа от Знания, която е изложена по-надолу в кратки тезиси.

ОСНОВА от ЗНАНИЯ

Вселена

Вселената е безкрайна, както навън така и вътре в себе си, и съществува вечно, тъй като на нея й е свойствено подобие във всички нива на размерност по принципа на фрактала. Голямото: Вселената, планетите, звездите и атомите се състоят от Малкото, съответствено: планетите и звездите, атомите, етера. Всичко това се обединява от Единен Принцип на Съществуването– ЗАКОН за МИРОЗДАНИЕТО, той е и „Периодичния закон за химическите елементи”, с възстановени в него групата на светлината и етера.

Елемент

Елементът се явява проводник на енергия и излъчва спектър. Обкръжен е от аура. Елементът има формата на сфера с два полюса и екватор, кух отвътре. Елементите създават между себе си безконтактни (валентни) връзки, съгласно спектрите си.

Светлина

Съвършена – Хармоничният спектър се проявява като дъга и се явява апогей на материализацията на Вселената. Него го излъчва елемента на етера „РА”, проявяващ се като Бяла Светлина.

Етер

Етерът представлява съвършен фрактал. Той пронизва всички нива на Вселената благодарение на непрекъснатостта на неговия поток и се стреми към безкрайност - скоростта на елемента РА. Характеристиките на  елемента РА се основават на Периодичния закон. Елементът РА представлява сферичен вихър с безкраен брой слоеве, в съотношение равно на числото Ф (Ферт) 1,618…(89/55), осигуряващо Проявяването на Вселената в пропорциите на златното сечение. Неговият видим диапазон е целият спектър на дъгата. Елементът РА има второ древно название – „Ферт”, а способността да ражда висше подобие се нарича фертилност.

Планета, Земя, спътници

Планетите са свързани между себе си така, както атомите образуват системи подобни на молекулите. Земята също е елемент имащ аура - атмосфера, притежаваща валентност. За нея е характерен висшият Хармоничен спектър, свойствен на живите планети. Планетите се образуват в дълбините на Звездите и отначало съществуват като спътници. 

Майка на Земята се явява Полярната Звезда, с която тя е свързана с невидима пъпна връв– ос. Планетата, култивирана от Цивилизацията на Просветленото Човечество като Матрица, придобива светеща сфера и се превръща в Кристалл. След това, обрамчената в Кристал планета се превръща в Звезда, способна да ражда свои собствени спътници.

Земята има шанс да стане Звезда Тара Твърд, излъчваща Светлина и енергия „РА”!

Астероиди

Планетите, откъснали се от пъпните си връви, стават мъртви. Атакуеми от астероиди, те постепенно се разрушават и биват избутани в периферията на звездните системи в пояса на астероидите, като го попълват в последствие с отломките си. 

Ако човечеството не се вразуми, Земята също ще повтори тяхната съдба.

Звезда

Звездите са обитавани от Висши Човечества, тъй като им е свойствен съвършен Хармоничен спектър. Техните светещи корони излъчват Архитектурата на Цивилизациите на Хората-Богове, творящи Матрицата. Звездните Системи представляват върха на Еволюцията. Чрез тяхната Светлина Вселената непрекъснато се връща в своето първоначало – етер. 

Висшият Разум

Звездите образуват ДЪРВО НА ИЗДИГАНЕТО (жив поток) – Вселенският Събор, който се явява енерген Фрактал на Златното Сечение (РА-фрактал), това е  ВСЕВИШНИЯТ, Той е и - Висшият Разум. 

Потокът на Вселенския Събор се колебае в ритъма на числото Ферт (Ф) равно на 1,618…  и това е - КАНОН! а също така – КОД НА ЕВОЛЮЦИЯТА!

Материализация

Материализацията на  Вселената претърпява  Еволюция по веригата на издигането на Вселенския Събор. Вселената е Универсум (Цяло) и е проявена като Еманации (Части). Еволюцията – това е пътят на оприличаване на еманациите на Универсума.

Човек

Човекът се явява най-съвършената еманация на Универсума (Вселената) – Венец на Еволюцията. Той притежава потенциалът на генерацията на  елемента РА – висшата форма на Битието, така гарантирайки Вселенския Събор. Хармонията на тялото поляризира енергията по вертикала, съединяваща неговата душа и материалното тяло с аурата на Земята– НЕБЕТО. Веригата на Събора образува система от седем чакри, съответстваща на действащото звено –кванта на Дървото на Издигането – седемте слоя на елемента „РА”. Неговото древно название е Падма

Чрез Падма човек е пряко свързан с Висшия Разум.

Душата на просветления човек, изпълнил своята земна мисия на Съзидание, се възнася по руслото на Вселенския Събор (Дървото) към Космическия Род на Звездата, в Рая.

Човечество, Цивилизация

Човечество – това е въплътеният на Земята Бог! Затова битието му трябва да съответства на Канона! 

Еволюцията е категория на разума и затова целта на човечеството е Сътворение на Светлоносния Покров – Сферата на РА. В този случай Земята също ще стане Рай.

Инкарнация

Благодарение на Падма, душата на  просветления  човек е подвижна и вечна. Тя безкрайно се въплъщава за Изграждане на Светове, излъчващи енергията на РА (Светлина), във всяка точка на космическото пространство. Еволюцията има само едно направление – нагоре, обратният процес (инволюция) в Природата не съществува. Душата, изгубила Вертикалата, все едно е изгубила контакт с Всевишния и се въплъщава в световете на низходящите нива, до пълното си разложение. 

РАзум – това е Светлина!

Целта на човечеството е  Висше Съзидание и това е единственият Път!

„Основата” е фундамента на мирозрението на човека в Новата Златна ера и единствено условие  за Еволюцията, и Спасението. Тя определя изчерпващите критерии за истинността или погрешността на всяко деяние и е основа за културата и нравствеността на човека. Движението  по пътя на Вселенския Събор (Млечния Път) еднозначно и безкомпромисно възнася на пиедестал божествените ценности: ЛЮБОВ, МИР, БРАТСТВО, ДРУЖБА, ДОБРО, СПРАВЕДЛИВОСТ, РАВЕНСТВО. 

Когато сме Ръководени от Съзиданието, предполага Мъдрост и Висше Майсторство. Това условие се осигурява  от СЪВЕТА на СТАРЕЙШИНИТЕ, възглавяващ Глобалния Събор. Съвета на старейшините (Съвета на Учените), за Създаването на Светлоносния Покров трябва да притежава висша компетентност, затова в състава си той трябва да включва научния и културния авангард на Земята.

Йерархия на Управлението – АрхитектуРАта представлява, проверена по Канона Вертикала. Под нея се подразбира „йерархията на семейството”, със свойствените й разумно разпределение на правата и задълженията, в съответствие със степента на зрялост и способността да се  приемат самостоятелни решения за Общото Благо.

Вертикалата на Управлението расте отдолу нагоре, осигурявайки с кадри висшестоящите нива на управление, непосредствено свързани едно с друго. Тя обединява всички насочени на Съзидание сфери от дейностите на  обществото, в цялостна монолитна и едновременно с това вътрешно подвижна (жива), конструкция. Наподобява Дървото но Издигането.

Функцията на оптималното урегулиране, вследствие на приеманите от многостъпния Съвет решения, осигурява Интерактивния Глобален Проект  на Човечеството (ИГПЧ) в мрежата на Интернет с визуално изобразяване на всички изменения на Земята,  на Картата с много нива и на Глобуса. Принципа му, на работа трябва да съответства на условията на Събора. Русия е призвана от Отеца Небесен да положи неговото начало и с това да покаже пример на останалите страни и народи.

Матрицата, е Целта на човечеството в Новата ера. Нейното създаване изисква постепенното, но достатъчно бързо заменяне на горивната и атомната енергийни системи с Етерно-Резонансна Енергетика в съчетание с каноническа архитектура

Матрицата - Глобален Кристал, представлява геометрически проверена цялостна инфраструктура, съставена от проектирани и ориентирани по Канона градове и села. Във вид на звезди и снежинки, те трябва да представляват Покровът на Богородица, осигуряващ Средата на Висшия Стандарт, в който ще се  въплъщават  Хората-Богове – човечеството на Новата ера. 

Покровът на Богородица– това е, създаденият от хората планетарен проводник на Светлината – висша космическа енергия. Чрез него Земята ще придобие светеща атмосфера, която ще оздрави планетата, ще насити недрата й и ще осигури равномерен умерен климат на всички континенти. Покровът се явява също така и източник на електрическа енергия за Цивилизацията, но преди всичко, защита от всяко космическо нахлуване. Задачата по Създаването на Покрова напълно и абсолютно изключва всякаква вражда и расова ненавист.

Човек под Покрова на Богородица априори се явява Проводник на Висша енергия, което абсолютно и напълно изключва каквито и да са кастови различия между хората, оставяйки място само за семейната йерархия по старшинство, основана на приоритетите на Опита и Мъдростта, при условие, че съществува всеобхватна и единна за всички земляни Просвета.

Потвърдилата Висшите си Пълномощия от отворения Закон за Мирозданието и особен духовен статус, призната от Съвета на Старейшините на Вселенския Събор на Земята, Родна Дъщеря на Отеца Небесен, Висшия Йерарх на Цивилизацията на Полярната Звезда, Светлата Тара.
 




Гласувай:
3



1. ascentions - ПРИЯТЕЛЮ
19.06.2021 23:45
Здравей ! Радвам се ,че си тук. Радвам се да науча нещо тук и да подържаме това ,което се разгруща на Земята П Р Е Х О Д Ъ Т . Благодаря ти за всичко ,което си отразил от 2010 годинас. Сега е много по-ясно на къде върви светът ,има повече канали за предаване и приемане на информация. Знай ,че разчитам на това ,което пишеш тук да допълва моите знания и да сверявам това ,което съм научил или прочел. Лека вечер и прекрасна неделя утре !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ge5
Категория: Хоби
Прочетен: 744719
Постинги: 117
Коментари: 270
Гласове: 555
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031