Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2019 19:58 - Новият тероризъм
Автор: missana Категория: Забавление   
Прочетен: 576 Коментари: 2 Гласове:
0

Последна промяна: 26.11.2019 20:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
        Видният германски журналист Гюрген Грот беше твърдо решен да научи истината за странните събития, които се разиграваха напоследък в най-различни кътчета на планетата. А картинката се състоеше в следното. В транспортни средства, осъществяващи международни рейсове - самолети, автобуси, влакове, се качваше група абсолютно еднакво облечени мъже - винаги с черни смокинги, тъмни очила и с черни куфарчета в ръце. Те предварително изяждаха по 4 банана и по кофичка кисело мляко с настърган наситно корк в нея,  а после сядаха в превозното средство и след потеглянето му си слагаха маркови противогази. Малко по-късно, за ужас на останалите и беззащитни пътници, тези мъже започваха да отделят обилни количества серен диоксид,  а от крачолите им потичаше зловонна кафеникава течност. Световните журналисти нарекоха явлението фекален тероризъм (FТ). Той бързо стана нова тенденция в терористичната мода и постепенно измести  старите форми на тероризъм. Предимството му се състоеше в това, че единствената жертва, която вземаше, бе човешкото обоняние. Сиреч това беше по същество - хуманен тероризъм.  Отговорност за атаките  пое българска терористична организация със странното име Пенсионери за достоен живот, а неин лидер бе някой си пенсиониран полицай Станков.  Всеки член на тази организация носеше от вътрешната страна на ревера си значка с надпис WC. Така всичко минаваше дискретно и без шум, а членовете на организацията можеха лесно да удостоверят, един пред друг,  че принадлежат към нея. Гюрген Грот беше пуснал в ход дебелите си връзки и накрая се добра до седалището на организацията, находящо се в град Варна. Градът беше до болка познат на Гюрген, който отдавна разследваше там дейността на друга една групировка - групировката ТАЙМ.  Точно в 17 часа на Гюрген беше сложена черна превръзка на очите от сътрудници на организацията. Поведоха го по някакви дълги коридори и накрая буквално го хвърлиха в една стая с варосани със сив киреч стени. Странно, сякаш безполово, човече му махна превръзката и му се представи с писклив фалцет: Експолицай Станков съм!
- Гюрген Грот - отговори леко стреснато видният журналист.
- Отлично зная кой сте - пресече го с креслива и груба интонация човечето, което Грот мислено оприличи на полуплешиво джудже от приказките на братя Грим. Аз много ви уважавам и следя изкъсо всички ваши изяви - рече с по-смекчена интонация джуджето. На челото му Грот съзря татуиран кръг, в центъра на който се мъдреше абревиатурата WC. Питам ви, обаче, защо искате интервю от мен? Грот, леко стреснат, промълви: Ще е добре хората да знаят срещу какво точно протестирате.
- Как срещу какво? - подскочи нервно джуджето и впери неприятните си малки, зли, и както се стори на Грот - подли, очички. Протестираме срещу замърсяването на атмосферата, срещу глобалното затопляне, срещу войната в Сирия, срещу емигрантската вълна, срещу Кемтрейлса, срещу нарушените права на човека, срещу бедността, срещу господството на международните монополи. Да изреждам ли още? - Не е нужно да изреждате, г-н Станков. Разбрах ви добре - окопити се Грот. Но защо името на вашата организация е Пенсионери за достоен живот ?
- Отговорът е много прост, г-н Грот. Пенсионерите в РБ водят недостоен живот. Причината са страшно ниските пенсии - най-ниските пенсии в ЕС. Аз самият забогатях от търговия с памперси. Вземаме от Италия бракувани памперси безплатно, транспортираме ги с камиони и ги продаваме с намаление на пенсионерите. Така станах милионер и създадох тази мощна организация. Така ми хрумна и идеята да включа пенсионери-терористи в акциите. Просто си свалят памперсите, надяват противогазите и да му мислят околните. Пенсионерите са като сакати алпинисти. Напрягат задници, а смрадта след тях е ужасяваща. Те са новата вълна терористи. Неудържими, вонящи, наказващи обонянието на оставилите ги да стигнат това дередже. Разчу се, че Станков плаща добре за акция и вече не можем да спрем притока на пенсионерите доброволци. Те са много, като емигрантската вълна заляла Европа. Скоро ще ги превърна от терористи в членове на най-мощната партия в България, която по демократичен път ще вземе властта, а аз - експолицай Станков, ще бъда нейният лидер. Сякаш чувам вече как на митингите ще скандират: Хайл Станков, а вие, г-н Грот ще ми гостувате за следващото си интервю.
         Гюнгер Грот получи информацията, която глождеше любопитството му. Той и експолицай Станков се разбраха интервюто да бъде публикувано в Дер Шпигел.



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. favn55 - Е, не очаквай примитивното чучело, ...
26.11.2019 20:54
Е, не очаквай примитивното чучело, некадърния жалък графоман, който всеки ден драска по някоя идиотия,и който е свикнал да го облизват малоумни лелки с по две мозъчни клетки, да разбере сарказъма.
В неговата дивашка същност има само една цел.
Да снесе курешката, да го оближат баба яга и баба джу, да се самонапомпи, самокоментира и самогласува и това е.
цитирай
2. missana - Благодаря!
26.11.2019 21:50
Да е жив и здрав, за да ни радва с "идиотиите" си "некадърният жалък графоман".
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5036978
Постинги: 2885
Коментари: 18674
Гласове: 3348
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031