Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2020 20:33 - ...честно ,като чуя за Бил Geia,и кръвта ми кипва ...
Автор: fun1001 Категория: Тя и той   
Прочетен: 1311 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 23.05.2020 22:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 
Кратък списък на елитни мошеници, които ни „спасяват“ от коронавируса Статия на Брандън Смит. Превод със съкращения.
В края ще намерите връзка към източника
и пълната публикация

Въпреки радостта от разхлабването на режима, ситуацията занапред може да става само по-лоша. Както по отношение на икономиката, така и пандемично. Глобалистите открито обсъждат плановете си за тази пандемия, като се предвиждат минимум 18 месеца на периодични затворнически режими и „разхлабвания“. Широката публика е в неведение, че планът включва цикъл от „1 отворен месец, 2 месеца в блокада“ и през следващата година.

Точно така, затворническите режими ще се върнат.

Известни глобалисти напоследък изпълзяха пред прожекторите на медийното внимание и е интересно да видим колко прозрачни са станали посланията им. Както съм предсказвал не веднъж и дваж, същите тези, които допринесоха за създаването на кризата, сега изведнъж се качват на медийния пиедестал, парадирайки като спасители, а други са описвани като „бунтовници“ от средите на консервативните.

Ето само неколцина от елитарните глобалисти, които особено се открояват
в текущото бедствие.

Бил Гейтс

Ох, става ми все по-зле, като гледам как Бил Гейтс е представян напоследък в
медиите като някакъв гуру по вирусология. 

 Защо трябва да приемаме съветите на един компютърен програмист по теми от биологията и социополитиката? Защо трябва да приемаме съветите на един неприкрит глобалист, признаващ плановете си контрол на популацията?

Бил Гейтс е прочут с това, че се изпуска за плановете си при публични дискусии и конференции. През 2010 г. той призова въглеродните емисии да се сведат до нула — което е невъзможно без пълна деиндустриализация и икономическото убийство на милиарди хора. В същото изявление пак той загатна, че методите за ограничаване на световното население могат да включват „нови ваксини и репродуктивни здравни услуги“.

По онова време той не навлезе в подробности, ако не броим тази, че ваксините ще доведат до „социални промени“, които ще намалят популацията. Нима ваксините не целят да удължат живота на хората и по този начин да увеличат популацията?

Безспорно е, че Бил Гейтс финансира многобройни експериментални ваксини чрез Световната здравна организация, включително ваксинални програми за полиомиелита. Именно тези програми доведоха до избухването на полиомиелитни огнища в различни страни и до парализирането на стотици1 деца.

Факт е, че тези ваксини причиниха повече случаи на полиомиелит, отколкото дивия вирус. Това е ПОТВЪРДЕН ФАКТ, признат и от СЗО, колкото и левичарските медии да опитват да го отричат.

В най-добрия случай СЗО и Гейтс биха могли да твърдят, че инфекциите са „случайни“. Но дори случаят да е такъв, той все така води до извода, че ваксините, разработвани от Фондацията на Гейтс и СЗО, не заслужават доверие. Като се има предвид манията на Гейтс за депопулация, мисля, по-безопасно е, ако не му се позволява да инжектира (живи или мъртви) вируси в хората.2

Фондацията на Гейтс имаше и централна роля в Event 201 — пандемично упражнение, което „симулираше“ глобална зараза с коронавирус и мерките срещу нея от ООН. Това упражнение се случи броени седмици преди да се случи истинското нещо. Какво невероятно съвпадение.

Друго изумително съвпадение е, че почти всяко решение, представено при симулацията, сега се въвежда или се натрапва по света по време на истинската пандемия. Включително използването на проследяващ софтуер и въвеждането на имунизационни паспорти, които потъпкват всяка позната форма на лична свобода.

Гейтс не е герой, дори не се доближава до такъв. Всъщност Гейтс и неговата идеология печелят много от тази пандемия.
 

     КАРТИНКАта , е поздрав за  наш Гошо, и булката му @
   image

 С други думи — те поддържат публиката неподготвена и самодоволна колкото се може по-дълго, а след това се държат така, сякаш са предсказали цялата бъркотия в последната минута.

Илон Мъск

Великият милиардер, воюващ за фалшива свобода. Макар да е стар глобалист, Мъск привидно е загадъчен, но в действителност е много прозрачен. Като класически нарцисист, Мъск настройва имиджа си по начин, който му позволява да се понесе по вълните на преобладаващите обществени нагласи. Той иска да бъде всичко, което всеки може да проектира за него във въображението си, като понякога май самият той си вярва. Преди няколко години Мъск беше опорна колона на глобалистите, високопоставен гост на Global Government Summit (Срещата за глобално управление) и поддръжник на универсалния базов доход, като говори и в полза на трансхуманизма.
 

Компаниите на Мъск се къпят в хвалебствия из медиите, въпреки че имат нищожен дял на глобалния пазар. Това, че Tesla е сред малкото производители на автомобили в САЩ, предполагам, не го прави „най-големия“ в САЩ. (Колко често виждате кола Tesla по пътищата извън Калифорния?)

Проблемът е, че Мъск оцелява предимно чрез засмукването на милиарди от държавно финансиране и от долари на данъкоплатците. Без такова финансиране Мъск отдавна щеше да е отлюспен от пазара. А този факт остро контрастира с новия имидж на Мъск, правещ се на някакъв либертарианец и бизнесмен, искащ ограничаване на правителството.

Имайте предвид и че бизнес моделът на Мъск разчита на пропагандата за глобалното затопляне, която извира от същите елитарни кръгове, към които той принадлежи, когато не „изобличава“ държавната тирания. Ако въглеродните емисии не се контролират насила от държавните власти (и цените на петрола останат ниски), скъпите електрически коли на Мъск няма да имат пазар.

Въпреки че компаниите на Мъск благоденстват основно заради подкрепата от държавата, този пич се държи така, сякаш е някакъв морален стожер. И успява да заблуди в своя полза и двете страни на политическата сцена. Направо е изумително.

Той може наистина да е „гений“, но само в смисъла,
че е обигран мошеник.
 

Според мен Техниката,само трябва ,да помага на един 

зрял ,самостоятелен Индивид в работата му, и разбира се в личните дела.

В противен случай  ,нещата могат / и ще/  

излязат съвсем скоро от контрол…

nauka.offnews.bg/.../Секс-с-роботи-за-и-против-1.
.


20.12.2015 18:22
 

Вече имаме роботи войници, роботи секс кукли,

А ,за Роботи в сферата на обслужване и производство

е излишно, и  няма нужда ,да давам примери...

Според мен се  преминава  критичната  граница

между  Хуманизъм и  т.н. Трансхуманизъм  - h+ 

което аз намирам за опасно ,и дори фатално..

за нашата хуманоидна раса на Хомо Сапиенс ..

Борбата е жестока, и се води всеки ден и всеки

час ,за всеки метър Земя ,и за  всяка Човешка Душа.

Мисля ,че интелигентният читател  ще си изработи..

своя лична теория, и ще я защитава с оглед на

своите критерии за щастие ,успех и...морал..

пп. Повече подробности по Темата съм дала в

моят личен блог  през месец юни/ 23 до 30 06 2015

 

  Д-р Антъни Фаучи

Един от хората, допринесли за пандемията с коронавируса, е водещият дърдорко и оглавяващ епидемиологичните мерки в администрацията на Тръмп. Фаучи е яростен защитник на СЗО и заедно с Тръмп подкрепяше фалшивите данни от Китай през януари. Той е същият, който през 2015 г. отпусна милиони долари за финансиране на проучване за коронавирус в лабораторията в Ухан, Китай. А същата тази лаборатория, 4-то ниво, сега се разследва за разпространението на вируса по света, като финансирането от Фаучи е отишло директно за експерименти в предаването на коронавирус от прилепи към други бозайници.

Всичко, което искам да попитам, е: защо този човек ръководи пандемичните мерки в САЩ? Понастоящем той е в самоизолация заради възможно заразяване. Може би Фаучи ще избледнява на заден план, докато го изобличават като участник в създаването на пандемията.
 

Просто „слушайте учените“, хора!

Слушайте и се подчинявайте на върховните жреци в технократичната епоха. Стига сте искали доказателства, вие така или иначе не сте „досатъчно умни“ да ги разберете. Само учените, финансирани от ООН, имат могъществото да дешифрират магическата математика в данните за глобалното затопляне.

Пандемията отваря врата за много лъжи и потоп от дезинформация, срещу които алтернативните медии отдавна се борят. Измамата носи експлозия, по-мощна от всичко, което сме виждали досега.

Елитите са на кръстопът. Сега те трябва да насочат широките маси към подкрепа на колективизма и тиранията или могат да се окажат мишени на многобройни запалени факли и заострени пръти.

Реално тези елити би трябвало да са в затвора. Не им е мястото

да диктуват по телевизията на хората как да се държат и от какви права да се откажат в кризата.

Автор: Брандън Смит

Превод: Иван Стаменов

Източник: Alt-market (с пълния текст)

 




Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

1. fun1001 - eто я и 'булката' на Мъск..
23.05.2020 20:55
баш една..полу, слейв Украинско Хазарска..наркоманка..
която, не знае,на кой Свят е...)))
да я нахраня..макар, че ми действа някак 'омайно', и опаснооо..шизофреничноо,
.... точнооо за това...
а знаете, ли, че детето им ,ще носи пол-- НИЕ...а ,иметооо, нее, не се наемам ))
в последно време,ме вълнува тази СуперЕго наЛудна Мания,и щедраПерверзия..
.......
това е то - НСРед, и Новият Прекрасен свят...Идиоти...
цитирай
2. fun1001 - :-)))))) и, ощее повече..идиоти,ИМ вярват!!!! авее...авее..клетници..
23.05.2020 21:00
Въпреки че компаниите на Мъск благоденстват основно заради подкрепата от държавата, този пич се държи така, сякаш е някакъв морален стожер. И успява да заблуди в своя полза и двете страни на политическата сцена. Направо е изумително.

Той може наистина да е „гений“, но само в смисъла,
че е обигран мошеник.
цитирай
3. fun1001 - Утре, ще пиша повече, за младият автор/ Брандън Смит, род 1981г
23.05.2020 21:02
Елитите са на кръстопът. Сега те трябва да насочат широките маси към подкрепа на колективизма и тиранията или могат да се окажат мишени на многобройни запалени факли и заострени пръти.

Реално тези елити би трябвало да са в затвора. Не им е мястото

да диктуват по телевизията на хората как да се държат и от какви права да се откажат в кризата.
цитирай
4. fun1001 - ..Идиотии, има..)) покрай тезз кръвопийци/ТЕ се държат,като Мускетари,за разл .от нас
23.05.2020 21:05
Грета Тунберг/ още един полезен. добре платен Идиот,..

Тунберг не е толкова една от глобалния елит, колкото е полезен идиот. Като марионетка в ръцете на родителите си активисти, Тунберг само папагалства същите аргументи за глобалното затопляне, които бяха опровергавани година след година. Въпреки това тя продължава да бъде издигана на пиедестал в масмедиите като говорителка на екодвижението.

Защо? Защото „децата са нашето бъдеще“ и защото левичарите обичат деца активисти с промити мозъци. Ако Тунберг наистина е представител на следващото поколение, бъдещето се очертава сурово.
цитирай
5. milady - nauka.offnews.bg/.../Секс-с-роботи-за-и-против-1.
23.05.2020 21:44
Според мен Техниката,само трябва ,да помага на един

зрял ,самостоятелен Индивид в работата му, и разбира се в личните дела.

В противен случай ,нещата могат / и ще/

излязат съвсем скоро от контрол…

Според мен се преминава критичната граница

между Хуманизъм и т.н. Трансхуманизъм - h+

което аз намирам за опасно ,и дори фатално..

за нашата хуманоидна раса на Хомо Сапиенс ..

Борбата е жестока, и се води всеки ден и всеки

час ,за всеки метър Земя ,и за всяка Човешка Душа.

Мисля ,че интелигентният читател ще си изработи..

своя лична теория, и ще я защитава с оглед на

своите критерии за щастие ,успех и...морал..

пп
Повече подробности по Темата съм дала в

моят Основен блог през месец юни / 23 до 30 06 2015

nauka/.../Секс-с-роботи-за-и-против-1.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: fun1001
Категория: Тя и той
Прочетен: 1557593
Постинги: 1175
Коментари: 8883
Гласове: 1562
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031