Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.11.2019 18:54 - КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1500 Коментари: 3 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ДОБРЕ Е ЧЕ ГЕШЕВ, ФАНДЪКОВА И ОСТАНАЛИТЕ КОНСКИ МУХИ ОСТАНАХА ВЪВ ВЛАСТТА

Дядо поп Минчо Кънчев от старозагорското село Арабаджиево в книгата си "Видрица" пише:
"Кучето кога побесней на дирекя на джамията пикай!"
Точно това стана у нас тези дни.
Конските мухи останаха в общинската и съдебната власт. Като прибавим и тези от правителството и Парламента става ясно, че там мислещи люде няма.
Защото дразнителите ежедневно напомнят за това, че те не могат да събират мед. Конската муха е създадена не да събира мед, а да кацне на лайното, а след това и на теб, българино, за да те оцапа и разболее. Но търпилото не е вечно. То има граници и след като премине критичната маса изригва и помита целия мухарник. 
А капацитетът за търпение вече е изчерпан!
АвантЮРИСТЪТ и маникЮРИСТЪТ на престъпната власт-Гешев-е обречен, както е обречена Фандъкова, Цацаров, Борисов и цялата свинска банда, която онанира върху търпението на българина.
Който сее вятър-ще пожъне буря!  



Гласувай:
9



1. attila - Каквато Държава, Такъв и Главния Прокурор - Съветско Милиционерско КОПЕЛЕ !
15.11.2019 10:17

Честито Задунайски Славянски ЦИГАНИ !

Имате за Главен Прокурор КОПЕЛЕ от МВР !

МИЛИЦИОНЕР Прокурор, Това Само в Задунайския Болшевишки КЕНЕФ Може да Стане !

Иван Гешев е Потомствен Милиционер !

Баща му е КОПЕЛЕ от МВР и Той е КОПЕЛЕ от МВР !

Няма ПРЕСТЪПЛЕНИЕ Без Участието на Безродни КОПЕЛЕТА от МВР или КУРВИ от ДАНС !

Така и ще Бъде, Докато Няма ИЗБИТО Семейство на КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС !

Ставайки КОПЕЛЕ от МВР или КУРВА от ДАНС ти Признаваш че си Абсолютен БОКЛУК !

Произхождаш от Семейство на БОКЛУК и ще Възпроизвеждаш БОКЛУК още Пет Поколения !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША, ИЗРОД, ИЗМЕТ, УТАЙКА, БОКЛУК, ГАД, СУРОГАТ, ДЕГЕНЕРАТ, ПОДЧОВЕК, С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР, С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

КАЗАХ !

w-w-w.b-u-l-g-a-r-y-a.g-a/p-o-l-i-c-e.h-t-m-l
цитирай
2. kolevdobri - Критичната маса я избиха след 9-ти септември 1944г.
16.11.2019 18:05
Приятел, крадците на дребно избраха напълно законно крадците на едро, за да ги управляват. В тази страна има стотици хиляди лакеи и подлизурковци, крадци на дребно, тарикати и мафиоти, които поддържат статуквото. За тях е измислен така нареченият 4 годишен вот. Един път се организират и след това ни шибат. И така си мина живота. Хората не разбират идеята, че властта трябва да произтича от тях и да се контролира от тях. Те се кланят на този, който им дава пари на ръка. Историята се повтаря, като се започне от древността, та до наши дни. Народът на Рим е бил подкупен от Октавиан, който след убийството на цезар от сенаторите, е раздал на населението на Рим парите, които Цезар е крал в продължение на десетилетия, като командващ легионите в Галия и след това по време на гражданската война, когато е воювал срещу Помпей и наследниците му из цялото Средиземноморие. И естествено, народът на Рим е подкрепил Октавиан по пътя му към императорската титла, защото е бил доволен от подаръка. Народът предпочита пари на ръка, пред това някой да му обяснява, как ще се осигурят условията така, че всеки да може да изкарва пари свободно, без чиновническа и партийна опека и че тези пари ще бъдат много повече от парите, платени на ръка от диктаторите. Това е все едно на циганите да им кажеш, да не продават гласа си, а да искат условия, в които да могат да покажат способностите си. Те пък едни способности, ама карай да върви. Ще те гледат като извънземно. Я тука вземай петдесетак или стотак и да става каквото ще. Така разсъждават немалко хора. Останалите ли? Те никога не могат да направят критична маса, че да променят системата. Критичната маса във форумите не е критична маса. Малко ми остана, за да се отчая окончателно. Целият ми съзнателен живот мина в несъгласие с това, което се случва наоколо. Успех!
цитирай
3. kolevdobri - И още нещо в заключение:
16.11.2019 18:11
Ако има свободна икономика в тази страна, богатството, с което ще разполагаме всяка година ще бъде с пъти повече, от сегашното. Но кой би бил съгласен да се откаже от сигурните си парици, от няколко стотин лева, в името на ВЪЗМОЖНОСТТА сам да бъде господар на съдбата си и да провери наистина колко струва в едно честно икономическо състезание? КОГАТО КАЖЕШ НА ХОРАТА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СЕ ОТКАЖАТ ОТ СИГУРНИТЕ СИ 400-500 ЛЕВА, ЗА ДА МОГАТ ДА ИЗКАРАТ НЯКОЛКО ПЪТИ ПО ТОЛКОВА, ТЕ ТЕ ГЛЕДАТ КАТО ТЕЛЕ В ЖЕЛЕЗНИЦА. НИЩО НЕ РАЗБИРАТ. НЕ ИСКАТ АКЪЛ, ПАРИ ИСКАТ. ТОВА Е ПРОСТИЯТ НАРОД, СРЕД КОЙТО ЖИВЕЕМ И ОТ КОЙТО НИЕ САМИТЕ, СМЕ ЧАСТ ОТ НЕГО.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11737471
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031