Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2017 09:09 - ЗА ЗВЕЗДОЧЕЛИЯ, НИСКОЧЕЛИЯ И НЕЧЕЛИЯ
Автор: ganini Категория: Политика   
Прочетен: 1653 Коментари: 4 Гласове:
10

Последна промяна: 22.03.2017 19:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Когато бях в началните класове, имахме в читанките едно четиво, в което се разказваше за един червеноармеец с будьоневка и звезда на челото. Той идва и въдворява вечна правда по света! Така ни учеха тогава.

Сега другарката Нинова ни подхвърля, че демокрацията ни е дала само лоши неща! Но забравя да каже, че тази демокрация е композирана от нейната БКП, която пусна за парлама н
яколко партии да се боричкат и създават впечатление на демокрация, та грабежът от техните хора да продължи вечно. Едно послание за нискочелия, който вегетира под мъдрото ръководство на комбинаторите.
Стигна се даже до там, че и нечелият управляваше нискочелия, а звездочелият си потриваше доволно ръцете и броеше банкнотите.

Така ще бъде, докато социолозите ни навират тези две греди в очите и викат: гласувайте за тях, че да не загубите гласа си. От халваджията за бозаджията.*
                                                   

* Неодобряване на взаимното поддържане на хора с еднакви интереси или недостатъци.

image


Jean-Francois Painchaud СЛЕДИЗБОРНА   ПРОГНОЗА
 



Гласувай:
13


Вълнообразно


1. pvdaskalov - * ! *
22.03.2017 11:43
Маестро, гласувам за твоя постинг с чиста съвест, че е навременен!
Но за да бъдем обективни, нека отбележим, че по баща е Петрова. Значи бащиното име подсказва, че тя е твърда като камък (Петрос). Доказва го. Твърдо е решила да върви към върховете на тази нещастна държава, каквото и да става. Последния извод правя въз основа на Уикипедията, която, надявам се, е безпристрастна. И преди да я цитирам, ще кажа, че на власт ще я докарат дядовците в България, защото наистина е хубава жена, която успешно конкурира жената на г-н Тръмп.
Ето обещаното доказателство:

"При правителството на Иван Костов

Между 1997 и 2005 г. Нинова е изпълнителен директор на „Техноимпекс“ АД. Тя е назначена на тази длъжност при правителството на Иван Костов. Същевременно е назначена и на поста председател на съвета на директорите на „Техноимпортекспорт“. „Техноимпекс“ и „Техноимпортекспорт“ са външнотърговски дружества, предвидени за приватизиране, като впоследствие тя оглавила и приватизацията на първото дружество. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, твърди, че премиерът му подал кандидатурата на Нинова.[3][4][5]

В правителството на Сергей Станишев[редактиране | редактиране на кода]

От септември 2005 г. до март 2007 г. е зам.-министър на икономиката и енергетиката по външноикономическата политика. От декември 2005 г. е председател на Управителния съвет на „Булгартабак Холдинг“ АД[6]. През 2007 г. е отстранена от управата на дружеството и е разследвана по твърдения за престъпление срещу правосъдието. Според прокуратурата тя и следователят Татяна Шарланджиева са „пазили“ бизнесмена Красимир Георгиев /известен като лобист в съдебната система с прякора „Черния Красьо с тефтерчето“ [7]/ от наказателно преследване по делото „Топлофикация“. [8] Нинова е отстранена с решение на премиера Сергей Станишев от поста на заместник-министър през май 2007 година."

Мисля, Маестро, да емигрирам, ако тя дойде на власт, но на тази възраст дори в Сибир няма да ме приемат...
П и е р
цитирай
2. ganini - Спокойно Пиер...
22.03.2017 17:32
...няма да и' се отвори парашута. Много е нагла и нахална, ама тук такива преуспяват... Пък и конкурента не е за мирисане: вж. Дянков, Москов и други негови паладини. Затова гласувам за малка, но свястна партия.
цитирай
3. ikra - Страх...
22.03.2017 18:39
СТРАХ се вижда в очите им - страх да не загубят тъй скъпия "пай" от сигурната трапеза... Не мога да повярвам по колко галантен начин успяват да манипулират народа - евала!... ОПАЗВАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ (лични) ИНТЕРЕСИ (на определен кръг)...
цитирай
4. krumbelosvet - О, малка но свясна партия
27.07.2017 12:31
А защо стана малка? Щото се ос.а. Тая свясна п-я.
След 9-ти, "буржоазните остатъци" бяха виновни не повече от 10-15 години. После се появиха ХИЛЯДИ язовири, заводи и електроцентрали. Земята в огромните блокове започна да ражда тройно и даже петорно. И немаше нужда от оправдания.
Сега само Бойко вече 10 години се оправдава с комите. За титана Фил и синия грабеж при Костов да не говорим. И вече 28,5 години все комите виновни. Ама тия коми янките ги пометоха без да гъкнат, как така същите янки позволяват тия коми да си разиграват коня? Елементарен въпрос, но "десните" явно со по-елементарни.
Ква Нинова. Тя политиканства и дразни ненужно антите и фобите. И автора, и неговите даскаловци. Най-качествените леви отдавна са извън политиката, щото каква лява политика под петата на победилия финансов капитал? Но все пак може би е добре да я има БСП, като ПОТЕНЦИАЛНА възможност за ляв коректив, ако стане възможно. Сега не е възможно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: ganini
Категория: Изкуство
Прочетен: 280545
Постинги: 97
Коментари: 342
Гласове: 1404
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031