Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.06.2019 11:50 - Поднебесно
Автор: missana Категория: Поезия   
Прочетен: 2376 Коментари: 32 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Спасителят е в отпуск. -
Тишината пунктирана е с точки и тирета.
Безумен морз и сякаш личен пропуск. -
Възползвай се да пишеш до Небето

едно Прошение. Но цайтнот те наляга
и блиц-рефлексите отказват да работят.
Тогава куфарите бързо стягай.
Напускай стадото от социороботи.

Желанията стичат се в пътека
и в руслото й сянка се промъква...
Животът не е само дискотека,
а преразказана от спомените мъка.

Възлиза сянката на твоята надежда -
готическа проекция на сатаната.
Прическата на погледа отвежда
до място за доене на стадата...



Гласувай:
11



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - Благодаря ти за този стих Младен. ...
18.06.2019 12:59
Благодаря ти за този стих Младен.
Много съм съпричастен на мислите ти точно в момента!
Дано е временно, докато ни осенят по-благочестиви послания, но и намерили място и "позволения" за споделяне с малкото, в които е останло Божие от Духа им...
цитирай
2. lexparsy - Леле пак съм анонимен, защото ми...
18.06.2019 13:18
Леле пак съм анонимен, защото минути след като съм се логнал вече съм анонимен. Дали защото може би веднага друг се е логнал от мое име!? Не знам!
Съветвам Ви да излизате от сайта на Блога, докато не го ползвате, защото май работят странни механизми на „програмисти“ на които са им дадени и други ПРАВА освен да помпат четения и гласове.
Могат да имат достъп до паролите ви, да четат личните коментари, и даже ми се случи наглостта, да ги променят!!!
Когато изпаднат в истерия, започват да се издават и да вършат простотии... :-)
И имат самочувствието че никоя институция не може да им държи сметка!!! И даже ни заплашват със СЕМ и незакритото ДС и ГДБОП... и че нарушаваме Конституцията им Нечия, която им давала право на Гласност да ни обиждат и клеветят!!!

Скоро даже получих „покана“ да си споделя на поща личния живот със снимки, от „мадама“ с профил без постинги, но с мото, нещо като „I am good girl from good home!”. Забележете! Защото било Важно! За кой не знам?
Съжалявам че не записах!!!
А аз веднага „прочетох мислите“ на едни блогъри, на които много хора се довериха заради подобни „заповеди за доверие“, за споделяне, защото били много умни и компетентни. И на други ТЪЙ НАМ ИЗВЕСТНИ, които поне 10 човека ме предупредиха че „ЗНАЕЛИ ВСИЧКО ЗА ВСЕКИ ОТ БЛОГА“. И че някой си „заслужавали“ самочувствието и уважението, защото били агенти на ДС, и да съм внимавал, защото били опасни, и мутри даже!!!
Аз като начинаещ блогър се вързах също на един известен Вам. После ми разказаха и други случаи...
Абе наивни и страхливи и примирени люде... Докога ще ги търпите.... Заслужавате си цялата тази плява! И си я обичате даже!

П. Даже поздравленията за промоцията на книгата на Дела, с прекрасната и поезия беше омерзена!!! За да си деактивира постинга.
Ха, а се оказа че „сатиричния“ и Тем постинг, ТЕ САМИ СА ГО ИЗТРИЛИ.... СРАМ ГИ БИЛО!!!
Интересно е че човек сам не може да си изтрие постинг! Защото е „тяхна собственост“!!! Но те могат, ако не им е угодно!
ДОКОГА ЩЕ СИ ТЪРПИТЕ „ОВЧАРИТЕ“ БЕ ОВЦЕ и АГНЕТА ЗА ЗАКОЛЕНИЕ И ТЯХНО ЗАБАВЛЕНИЕ ???

Сега Младен сигурно и твоя ще изтрият...!
Извини ме Приятелю!
цитирай
3. lexparsy - https://ethical-hacker.org/bg/%D0%B8%D0%B7%D0%BF%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%B8-%D1%81%D0%B8%D0%B3%D0%BD%D0%B0%D0%BB-%D0%B7%D0%B0-%D0%BA%D0%B8%D0%B1%D0%B5%D1%80-%D0%BF
18.06.2019 14:38
Ще използвам твоя постинг, като един от малкото смели приятели, които съм сигурен че ще подкрепят моето оплакване до горния сайт. Макар че има десетки и стотици, които все още се страхуват.
Защото аз, и други хора, но САМИ, написаха много постинги, но и тъжни есета и стихове, от Обида и депресия, поканена уж „учтиво“ за споделяне в този блог.

Ще пусна „оплакването“ само ако декларираш че си първият, който ме подкрепя. Защото веднага ще се присъединят десетки...!

А ако ти изтрият постинга, пак го напиши, а аз пак! Ако си смел!
Защото може би това е най-краткото спонтанно резюме, продиктувано от моята афектираност и протест за дългогодишната гавра и мародерство с достойнството на нормално споделящите хора... Нека си четат! Аз моите постинги в които Доказвам това, не съм ги деактивирал! (Ако те не ги изтрият спешно :-()
Защото тези подобия на хора, не знаят че когато прекалят с човешкото търпение, то е капката която прелива собствената им гнус!!!

Искам само да експериментирам и да ви докажа, че на всички Оплаквания за нарушаване на уж „демократичните“ ни „Социални свободи“ се от връща с ГРОБНО МЪЛЧАНИЕ.
ПОДОБИЕ НА ВАШЕТО АГНЕШКО ПРЕД ЗАКОЛЕНИЕ!!!
цитирай
4. missana - Благодаря ти за тези 3 коментара, Лекс!
18.06.2019 15:31
Да си призная, на Лични и аз получих някакво писмо от блогър, който твърдеше, че имал важни снимки и документи в самото заглавие на бележката. Не го отворих, защото осъзнах, че е уловка, а не обичам да ме правят на шаран. Паралелно с мен и други колеги са получили аналогично писмо от същия блогър. Явно се въртят игрички. При мен те започнаха след разкритието ми, че Джуфлата не е жена.
Ти отправи своите послания от моето коментарно поле. По същество си прав и имаш моята подкрепа. Но едва ли тя ще е достатъчна, за да се получи позитивна промяна. Така ми се струва, а дай боже да не съм прав!
цитирай
5. lexparsy - НЕКА
18.06.2019 15:39
ВСЕ ПАК ДА ПРОБВАМЕ!
Ако не, ще го запазя в дневниците на моите социално-психологически експерименти с ДемоноКрацията ни... :-)))

Аз лично бих си доказал, че десетките хора оплакали се на мене и помежду си, не само си споделят ‚празни думи“ (както започва последния ми опит за поезия), но и са подстрекатели на тези от които се оплакват!
Ако не, просто да се включат в спонтанната кампания, и да споделят на посочения сайт собственото си мнение.
ИНАЧЕ, не се съмнявайте, че тези, които ще оплюят и обвинят и Вас и Мене с логорейни и празнодумни „ДОКАЗАТЕЛСТВА“ в подкрепа на унижението Ви, ще са много повече, от минусите, мултиплицирано слагани (от неколцина) на най-четените и полезни постинги, само защото са на „първа“!
И тогава поне на мене думичка не оплаквайте, нито очаквайте споделяне и съпричастност!
цитирай
6. missana - Прав си, Лекс!
18.06.2019 16:28
Наистина е "демонокрация". В този блог има един полигорален луд, който е регистрирал огромно количество фалшиви никове и от тях бълва огън и жупел по когото му падне. Вече се разбра, че точно той се крие зад Джуфлата. Забележи, че тя буквално слезе от сцената. Очевидно някои други обичат да си играят на боговете олимпийци и си забождат любимците, напомпани до дупка, на главната страница.
цитирай
7. misteriavechna - За спазването на това са длъжни да следят собствениците и да не допускат злоупотреба от страна на потребителите. Да сте забелязали това тук да се прави?
18.06.2019 17:09
В този закон пише, че никой няма право да използва ваша снимка от Facebook, без изричното ви съгласие на притежател.

Снимка на физическо лице, от която то може да бъде идентифицирано по пряк и непосредствен начин, представлява „лични данни“ както по смисъла на Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД), така и на Общия регламент за защита на данните (по-известен като GDPR).
цитирай
8. missana - Съгласявам се напълно.
18.06.2019 17:13
misteriavechna написа:
Снимка на физическо лице, от която то може да бъде идентифицирано по пряк и непосредствен начин, представлява „лични данни“ както по смисъла на Закона за защита на лични данни (ЗЗЛД), така и на Общия регламент за защита на данните (по-известен като GDPR).


Дори и правилникът да допуска повече от един налични ника на едно и също лице, не бива същият този правилник да разрешава въпросното лице да се самокоментира от всевъзможните си никове. А точно това прави наглата и безпардонна Джуфла.
цитирай
9. lexparsy - Ама не само за снимки си говорим Мисси, Младен.
18.06.2019 17:42
И Конституцията и Моралът и Законовите норми буквално осъждат ПУБЛИЧНА ОБИДА.
Аз от интерес съм засякъл че ме четат поне 1000 (до 4000 когато не пиша депресиите си) „ненапомпани“ и нерегистрирани човека на постинг, и сред тях са и приятелите ми и децата ми, и хора с които може да се запозная за споделяне, или бизнес среща даже.
А даже и да си модерирам коментарите, всеки може и ЕЖЕДНЕВНО да извади фраза от контекста на постинг, за да го тълкува своеволно и да те обиди и унижи пред всички.
Ами Младен, не помниш ли че оня ден те нарекоха Педофил, и че ти харесва да изнасилваш невръстни, с импровизиран цитат от поезията ти? И го „напомпаха на първа“ постинга, за да е ЧЕТЕН! Ами представи си че аз съм човек, за който това е първото, което научавам за тебе!
А понеже не чета напомпаните интерпретации на извадки от мои абстрактни мисли, с които се самокоментират по мой адрес, ме засипват агресивно с лични съобщения, Да съм бил прочел! Важно било за тях да съм свидетел заедно с всички на обидите, клеветите и унижението!!!
А това е практика ПОЗВОЛЕНА И ПРАКТИКУВАНА от шепа хора ДЕМОНСТРАТИВНО ЕЖЕДНЕВНО, НО И ОТ ГОДИНИ!

Преди доста години проверявах, (но може и вече да е Демократично Позволено) мисля че за Публична Обида се полагат до 2.5 години затвор, а и сериозни парични глоби!

Ама само да не се обидите бе „хооора“ моля Ви. Защото от 99.99 % от моя добронамерен тон в този блог, може ПРЕД ОЧИТЕ ВИ някой (от тези с които ни заплашват) с пари и връзки, сигурно може да ме „опандизи“!
Защото за да Ви демонстрира, че трябва да си траете и Страхувате и примирявате!
И пак ще си мълчите....!!!
А приятелите ми не са сред тези, които четат, или коментират, или слагат минуси на хора, които не са им сред интересите. Така са възпитани!
цитирай
10. lexparsy - Аз до сега драснах само две чертички, за хора пуснали „оплакване“ до посочения сайт.
18.06.2019 18:12
А съм чул стотици с мене и помежду Ви! Като съм тука 2 г., а свидетелствата са поне от 10!
Странно! Това ви забавлява ли???

цитирай
11. анонимен - http://blog.bg/terms.php
18.06.2019 20:05
Ха, понеже ме открехнаха, че адвокатите имали доводи...
Че всеки имал ПРАВО да си съди който си иска в предоставената платформа за споделяне...
Но декларираните на Потребителите права за толерантност и „уважение към другите потребители“, което демонстративно не се спазва но и толерира с явно предоставени програмни средства на подбрани хора, не е ли осъзнато и умишлено подстрекателство към унижение достойнството на пишещите, и толерирано от години?
цитирай
12. lexparsy - Драснах още една чертичка, за по...
18.06.2019 20:45
Драснах още една чертичка, за потвърдено оплакване в сайта.
На една поне за мене, много интелигентна жена, „достигнала“ моето лично съобщение след триене на многото психически натоварващия вменявания човек от (поне година), заради който тя спря да пише. А същия човек Неуморно тормози и мене когато си споделим нещо размислящо ни...
Този човек, ако има „правила за толерантност“ в блога, след, да речем 3 оплаквания трябва да бъде ИЗТРИТ И ДЕАКТИВИРАН!!
А не саркастичният, и с болка споделен постинг на една доказала се пред Вас поетеса!!!
Срамът е изтрит от Лицето... само на тези, за които „Мълчаното кацване“ си остане само Тяхно си!!!
цитирай
13. hloris - Лекси,извини ме,
18.06.2019 20:56
но в случая се изявяваш като самия Дон Кихот....и неговата борба с вятърните мелници.

Безсмислено е...това е явно политиката на този сайт,имайки в предвид кои са собствениците му.

missana,Юлия е реална жена,с която съм говорила час и половина по тел,освен ако някой не се е изгъбаркал с мен в период,в който и аз имах проблеми тук с един потребител---многопрофилник/нямам предвид Полигор/
цитирай
14. vesever - И друг път съм изказвала позицията ...
18.06.2019 21:16
И друг път съм изказвала позицията си, че на хейтърите и на интригантите не бива да се обръща внимание. Обръща ли им се внимание, им се дава храна и се нахъсват още повече да си леят помиите.
Пълен игнор, никакво внимание - това за мен е решението, което прилагам. Те излагат себе си с гнусотиите си, на мен не могат да навредят.
Имаше една притча за обидата, ето тук я копирам
------------------------------------------------------------------------------
Близо до Токио живеел един велик самурай, който бил вече възрастен и се бил оттеглил, за да обучава младежите в дзен-будизъм. Въпреки възрастта му се носела легендата, че може да разбие всеки съперник. Един ден, при него дошъл воин, известен с пълната си липса на скрупули. Воинът бил прочут с това, че използвал техниката на провокацията: изчаквал противникът му да направи първата крачка, възползвал се от направените грешки и контраатакувал внезапно. Младият и нетърпелив воин никога не бил губил битка. Знаейки репутацията на самурая, дошъл, за да го разгроми и да се прослави. Всички ученици протестирали срещу идеята, но старецът приел предизвикателството. Всички излезли на площада и младежът започнал да обижда стария учител. Хвърлил няколко камъка по него, заплюл го в лицето, изкрещял всички възможни обиди, говорил лоши думи дори за предците му. С часове правил всичко възможно, за да го провокира, но старецът останал невъзмутим. Привечер изтощеният воин се принудил да се оттегли. Угнетени от факта, че учителят им трябвало да изтърпи толкова обиди, учениците му го попитали: - Как можахте да понесете това? Защо не влязохте в двубой, пък макар и да бяхте загубили битката, вместо да ни показвате тази страхливост? - Ако някой дойде при теб с подарък и ти не го приемеш, чий остава подаръкът? - На този, който го е донесъл. – отговорил един от учениците. - Ами, същото важи и за завистта, гнева и обидите – казал учителят. – Когато не ги приемеш, продължават да принадлежат на този, който ги носи със себе си.


Поздрави на всички
цитирай
15. lexparsy - Аммма Тони. защо си мислиш че ТУК ...
18.06.2019 21:20
Аммма Тони. защо си мислиш че ТУК могат да се забавляват ЗА НАША СМЕТКА само "Избраните" да се „Забавляват“ с нас както „забавно шоу“ по NOVA, или в сценарий на собствения им турски сериал, в който ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да участваме...???
hloris написа:
Лекси,извини ме,
но в случая се изявяваш като самия Дон Кихот....и неговата борба с вятърните мелници.
Безсмислено е...това е явно политиката на този сайт,имайки в предвид кои са собствениците му.
missana,Юлия е реална жена,с която съм говорила час и половина по тел,освен ако някой не се е изгъбаркал с мен в период,в който и аз имах проблеми тук с един потребител---многопрофилник/нямам предвид Полигор/

Ами не мислиш ли че може пък и аз да се забавлявам???
А знаеш ли какво асоциира в момента ума ми, или какво правят ръцете ми???
Забавлявам се... и давам отчет, че да се смеят и други извънземни... :-)))
Може ли да попитам, дали може да се запитаме...
Аммма може ли, и имаме ли право в този СЕРИАЛ нормалните хора да си споделяме НОРМАЛНО, без да се защитаваме от предоставеното от БЛОГ.БГ право на ....
чек че се затрудних с „дефиницията“...
Ама независимо Кой, и от какъв пол и от каъ ШШШШибан произход е, че да го ИЗСЛЕДВАМЕ НАУЧНО-АНАЛИТИЧНО дали ни пречи. че и обижда и унижава??????
цитирай
16. lexparsy - Таааа, да успокоя тези, които ми ...
18.06.2019 22:07
Таааа, да успокоя тези, които ми съчувстват че съм „ядосан“.
И аз се забавлявам!
Голям купон е да ги Ядосаш...
А от тяхното „забавление“ си правят Капан за себе си! Как се издават и провокират и себе си и Тези, които Явно и Доказуемо са им предоставили Средствата за Вашето Нарочно Примирено и Страхливо Унижение!
цитирай
17. lexparsy - Преклонна благодарност имаш Пр...
18.06.2019 22:31
Преклонна благодарност имаш Приятелю Младен, за предоставения ти Дом за Форума на моето развихрено с твое одобрение недоволство.
После ще си почистя!
Обещавам!
Винаги го правя когато съм си свършил с кеф мръсна работа. За разлика от някои майстори, които си искат парите, оставили си Мръсотията, (скриваща Криво свършеното им,) да им я чистиш, дето е повече от „Майсторлъка“ им :-)))))
цитирай
18. missana - Преди малко изтрих двата коментара на анонимния (помпадур)Идиот,
18.06.2019 23:05
който надмина всички мои очаквания по наглост, позволявайки си да обижда в собственото ми комментарно поле мои колеги по перо и самия мен. Повече ще бъде винаги изтриван, ако дръзне да припари занапред. Винаги съм давал свобода на словото и не съм ползвал модерация, но не съм длъжен да търпя непристойни прояви от анонимни типове.
цитирай
19. missana - Здравей, Хлорис!
18.06.2019 23:10
hloris написа:
Лекси,извини ме, но в случая се изявяваш като самия Дон Кихот....и неговата борба с вятърните мелници.

Безсмислено е...това е явно политиката на този сайт,имайки в предвид кои са собствениците му.


missana,Юлия е реална жена,с която съм говорила час и половина по тел,освен ако някой не се е изгъбаркал с мен в период,в който и аз имах проблеми тук с един потребител---многопрофилник/нямам предвид Полигор/


Разбрах, че си говорила с някаква жена по тел. в продължение на достатъчно дълго време. Но ти дори не подозираш с какво същество си имаш работа - извратено и с болно съзнание. Нали сама разбираш, че този разговор не е никакво доказателство за женската идентичност на Джуфла. Просто измамникът ловко те е изработил и е пуснал някакава жена да говори с теб, за да си убедена, че именно тази жена е въпросната Юлия. При цялото ми уважение към теб, Хлорис, този разговор може да е подставен и не съставлява никакво доказателство. Поне за мен! Лека вечер и успешен утрешен ден!

цитирай
20. анонимен - Докато си върша разни и други &qu...
18.06.2019 23:27
Докато си върша разни и други "забавления“ за приспиване, откровено много се кефя и съм Ви благодарен за Провокиращия за „Разследващите“ Диалог, който се води!
Хех, само да Ви светна, че може да се окаже по-интересна и криминална и по-житейско-тривиална конспирация от Турски сериал брат...
Не знам защо ми хрумна, че и като Международната Политика и Икономика, и Образование и История и Наука и ... Бедно ми е въображението вече брат :-)))))))))))))
цитирай
21. rosiela - Нямам думи от изумление.
18.06.2019 23:47
Прекрасно е. Много истина има в трета строфа.
цитирай
22. vedrina - !!!
19.06.2019 06:41
Много силен финал и познат израз...
цитирай
23. анонимен - Благодаря Младен за предоставения ти, все още Дом за споделяне!
19.06.2019 07:27
hloris написа:
но в случая се изявяваш като самия Дон Кихот....и неговата борба с вятърните мелници.
Безсмислено е...това е явно политиката на този сайт,имайки в предвид кои са собствениците му.
missana,Юлия е реална жена,с която съм говорила час и половина по тел,освен ако някой не се е изгъбаркал с мен в период,в който и аз имах проблеми тук с един потребител---многопрофилник/нямам предвид Полигор/

Тони, с утрото, понеже имам нови мисли осъзнах, че Нарицателното Дон Кихот, го възприемаме толкова грешно... като ЖЕРТВА, МАЛОУМНИК... ами извини ме но Църквата ни кара да възприемаме и самият Христос по този начин...
Толкова съжалявам че времето ми да Записвам е по-малко от това да Протестирам!
Защото не записах едно толкова кратко послание за най-великият Войн в епоса на литературната проза – Дон Кихот.
Той живее в нас, и води битките, които извоюват достойнството ни, докато ние сме мързеливи и Спим и се Примиряваме и Страхуваме... От какво?
От измислени фетиши, на хора с празна Душевност...
Истинските проявления и на Дон Кихот и на Христос, са в нас самите скрити... забранени ни за търсене...
От КОЙ?
Само се запитайте!
цитирай
24. lexparsy - И докато още е актуално...
19.06.2019 07:50
Ще свидетелствам, че има Люде в този блог, които тенденциозно и самоцелно се стараят да извоюват Доверието на раздаващи себе си и споделящи хора.
Те имат механизми, с които ви „зарибяват“ за да им се доверите, след което чрез Вас следят и провокират и „разследват“ даже Приятелите Ви.
Имам приятелка, която въпреки че беше жертва, и бяха блокирани телефоните, електронните пощи, и бяха извършени гаври с близки хора от нейно име..., а и сега си е ограничила коментарите и комуникациите... НО ПАК Е ЖЕРТВА!!!
И то, поне за мене ОЧЕВИДНО от хора свързани с този блог!
Защото Добротата и да се раздава се използва за храна на МАРОДЕРИ!

Това Демокрация или Закони не може да го докаже. Права си Тони! Но Дон Кихот си знае Малоумната си Работа :-)))

П. И понеже ми писна да се „логвам“ преди всеки коментар, за да не съм „анонимен“, ще помоля Приятелите ми да ме „разпознават“ по изразните средства ... Даже и по неграмотните ми грешки... Хейтърите не ще ги имитират :-))))
цитирай
25. lexparsy - Благодаря за гостоприемството ти Младен!
19.06.2019 07:55
До сега моите „прогнози“ се потвърдиха!
Че повечето споделящи в този блог (както и в Социума на държавността ни) неосъзнато, са нарочени за Продукт за нечия Консумация!
И даже „енергията“ с която уж протестират, че са манипулирани се използва като.... ами... „вълната за стригане на овцете“...
А „Агнето“ на Вашата Душевност, Вяра, Вдъхновения... Съжалявам да го кажа....
Са си винаги на Заколение! С ВАШЕ СЪГЛАСИЕ!

С това слагам Край на моите изявления.
Изказвам моите благодарности за търпимостта и съпричастието на приятелите ни.
Пожелавам Ви ден, същия като най красивите мисли, които си намерите въобразени или споделени
цитирай
26. sofisofi - Подкрепям каузата на Лекс,
19.06.2019 08:28
но съм съгласна и с написаното от Хлорис.Още съжалявам за Жени Живкова,която си тръгна преди време и каза,че не би се върнала.Поздрави на всички
цитирай
27. missana - Дължа ти огромна благодарност, Роси!
19.06.2019 11:30
rosiela написа:
Нямам думи от изумление. Прекрасно е. Много истина има в трета строфа.


Защото ти ме уважи като творец, създал това стихотворение, а преобладаващата част от коментиращите използваха коментарното ми поле все едно моя текст не съществува. С това те демонстрираха пълно пренебрежение към творчески акт на свой колега по перо, както и пълно невъзпитание. Точно затова нацията ни е на това дередже и все по-зле ще става. Българите /в преобладаващата си част/ се интерисуват от клюки и чалга, а не от изкуство.

Желая ти много хубав ден с множество творчески акценти!
цитирай
28. missana - Благодаря и на Вас, Марина,
19.06.2019 11:32
vedrina написа:
Много силен финал и познат израз...


защото коментирахте по същество творбата ми! Нека днешният ден Ви зарежда само с позитивни емоции!
цитирай
29. lexparsy - Моля за извинение Младен,
19.06.2019 13:18
че използвах твоето блогово пространство уж за „общото благо“, но както предрекох се оказа, че пак, единственото с което сме ангажирани е да се „джуркаме“ повече бъркоча, който сами сме допуснали в блога и в живота си. И само се радваме на смрадта от това, вместо да се обединим за да предприемем някакви и най-малки действия заедно, да се отървем от него!
   Интересното е, че аз съм Гузен и се извинявам, но всички само ще наблюдавате как тепърва, докато си мълча като вас ще съм разпнат на кръста или на (не овче, но) агнешко заколение, за тази моя вина! А Всички ще си продължавате да сте мълчаливо примирени към Душманите си. Това се нарича ПРИДОБИТА РОБСКА ПСИХИКА!!!
   Другият полезен за мене извод (който пак предрекох) е, че останалите все пак да пишат духовно хора в този блог, включително и ти Декларираха предварително че моя призив е БЕЗНАДЕЖДЕН, че е малоумен като БИТКАТА НА ДОН КИХОТ, че единственият ни ИЗБОР Е ДА СЕ ЗАТВОРИМ САМИ В СВОЕ СИ ПРОСТРАНСТВО ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ! Даже без да осъзнаваме, че само като отворим прозореца за да излезем на Светло, споделено с други, налитаме на заобикаляща ни Гнус и Агресия!!!
   Както цитирах без да повтарям... ние сме привикнали с Демоните си вече, до толкова, че си ги обичаме. Даже и с наложената ни Духовност и вяра в Христос, който да наподобяваме разпнат на неравноделния кръст.
   Привикнали сме и към вмененият ни Страх и Примиреност и навик да оцеляваме Сами!
Моята полза, за която благодаря за съдействието е, че пак си направих полезни, дано и за други изводи.
   Иска ми се да напиша... примерно едно дълго есе наречено „Хората на Изкуството“! Но ми е трудно да намеря правилните думи с послания за разбиране.
   Не знам дали не е много кратко всъщност...
Нещо като... Нация, която не почита, не толерира, и не е способна да опази от нечистоплътност Хората на Изкуството, просто е критерий за деградацията и!
   И това е НАЙ-ГОЛЯМОТО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ И МАРОДЕРСТВО в което участвате ЗАЕДНО, С ВАШЕТО МЪЛЧАНО ПРИМИРЕНИЕ, И ТЕЗИ НА ДЕМОКРАТИЧНИТЕ НИ ИНСТИТУЦИИ
но и с неосъзнатата гузна съвест на Инвеститорите в подобни форуми за унижение на културата и достойнството ни, като BLOG
цитирай
30. missana - Лекс, аз никога не съм те наричал Дон Кихот, нито пък съм си мислил, че си такъв.
19.06.2019 17:06
Напротив - уважавам позицията ти и я подкрепям. Личното си виждане по този кръг въпроси съм го декларирал неведнъж, при това най-открито. Надявам се, че които са прочели написаното от мен, са разбрали становището ми, защото обичам да се изразявам пределно ясно.
цитирай
31. barin - Здравей, Младене. Аз днес се върнах ...
21.06.2019 18:41
Здравей, Младене. Аз днес се върнах от екскурзия и сега преглеждам стихотворението, предложено от Лекс. Според мен е хубаво стихотворението, но аз не съм светило в поезията и обективно не мога да съдя. По принцип чета стихотворения от различни потребители, понякога и при теб.
Поздрави!
цитирай
32. missana - Благодаря ти, Барин!
22.06.2019 22:17
barin написа:
Здравей, Младене. Аз днес се върнах от екскурзия и сега преглеждам стихотворението, предложено от Лекс. Според мен е хубаво стихотворението, но аз не съм светило в поезията и обективно не мога да съдя. По принцип чета стихотворения от различни потребители, понякога и при теб.
Поздрави!


Трогнат съм от вниманието. И моето мнение съвпада с твоето - Лекс пише крайно оригинално. Само по себе си това обстоятелство прави поезията му ценна /поне за мен!/. Пожелавам ти релаксираща вечер и много хубава неделя!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5035145
Постинги: 2884
Коментари: 18663
Гласове: 3347
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031