Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.04.2019 08:43 - обществото "Луцифер"
Автор: bven Категория: Поезия   
Прочетен: 877 Коментари: 0 Гласове:
11


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 


                             от "Повярвай-ти си Светлината",б.кларк



Вие смя­та­те Лу­ци­фер за ми­тич­но тъм­но съ­щес­т­во, ко­е­то е изиг­ра­ло не­га­тив­на ро­ля в кос­ми­чес­кия жи­вот и в ис­то­ри­я­та на зем­ни­те ци­ви­ли­за­ции. В пре­вод от ла­тин­с­ки Лу­ци­фер зна­чи „но­сещ Свет­ли­на“. Въз­мож­но ли е да но­си та­ко­ва име, а да бъ­де отъж­дес­т­вя­ван с дя­во­ла? Лу­ци­фер съ­що се отъж­дес­т­вя­ва и с пад­нал ан­гел, кой­то е въс­та­нал сре­щу Бо­га и е по­ис­кал свой не­за­ви­сим свят.

Ние ви каз­ва­ме, че Лу­ци­фер е сбор­но име на пред­с­та­ви­те­ли­те на ци­ви­ли­за­ция от най-ран­ни­те пе­ри­оди на ма­те­ри­ал­ни­те све­то­ве – све­то­ве­те, в ко­и­то е пре­об­ла­да­вала (как­то я на­ре­кох­ме) енер­ги­я­та на его­из­ма.

Раз­би­ра се, да се от­де­лиш от све­та на Бо­га е не­въз­мож­но. Всич­ко, ко­е­то е съ­щес­т­ву­ва­ ло, съ­щес­т­ву­ва и ще съ­щес­т­ву­ва е в све­та на Творе­ца. То­зи свят мо­же да се пре­об­ра­зу­ва, да се раз­рас­т­ва, да се сви­ва, да про­я­вя­ва но­ви и но­ви ка­чес­т­ва и вза­и­мов­ръз­ки, но той ви­на­ги е све­тът на Бо­га. И всич­ко е в не­го. Как­во­то и да се случ­ва, то е под „еги­да­та“ на за­ко­на, кой­то тран­с­фор­ми­ра енер­ги­и­те и пра­ма­те­ри­я­та в без­к­рай­ни и мно­го­об­раз­ни све­то­ве. В то­ зи сми­съл всич­ко е под „еги­да­та“ на Бо­га. Как­во­то и да се случ­ва, то е до­пус­на­то от ос­нов­ния Бо­жес­т­вен за­кон за раз­ви­ти­е­то и тран­с­фор­ми­ра­не­то на енер­ги­и­те и пред­с­тав­ля­ва ас­пект от Бо­жес­т­ве­ния свят.

Раз­ви­ти­е­то на ма­те­ри­ал­ни­те све­то­ве от ти­па на ва­ша­та Все­ле­на е за­поч­на­ло с име­то на Лу­ци­фер. То­ва са пър­вос­т­ро­и­те­ли­те (свет­ли съ­щес­т­ва), ко­и­то са нап­ра­ви­ли ек­с­пе­ри­мен­та, в кой­то са съз­да­ли свят от дис­ба­лан­си­ра­ни енер­гии. Пре­об­ла­да­ва­ща­та енер­гия ве­че на­ре­кох­ме „енер­гия на его­из­ма“.

Тъй ка­то един от ос­нов­ни­те за­ко­ни във Все­ле­на­та е то­зи за хар­мо­ни­я­та, фак­ти­чес­ки е бил на­ру­шен ос­но­вен за­кон за съз­да­ва­не­то и под­дър­жа­не­то на све­то­ве­те в рав­но­ве­сие. До то­зи мо­мент не е бил поз­нат дис­хар­мо­ни­чен свят. При­ със­т­ви­е­то на хар­мо­ния във все­ки свят е пос­ту­лат и за­ то­ва се е смя­та­ло, че ще се про­я­вят неп­ро­я­ве­ни до­ се­га ка­чес­т­ва на пра­ма­те­ри­я­та, ко­и­то ще въз­с­та­но­вят хар­мо­ни­я­та на енер­ги­и­те. И те­зи ка­чес­т­ва са се про­я­ви­ли. За да се пос­тиг­не отно­во хар­мо­ния, съ­че­та­ни­те енер­гии са сни­жи­ли вибра­ци­и­те си и та­ка се е об­ра­зу­ва­ла гъс­та­та ма­те­рия, т.е. ва­ши­те ма­те­ри­ал­ни све­то­ве. Гъс­та­та ма­те­рия е кап­су­ли­ра­на Свет­ли­на (Свет­ли­на, с по­ни­же­на виб­ра­ция). Та­ка са се по­я­ви­ли и раз­лич­ни­те из­ме­ре­ния. Вся­ко из­ме­ре­ние се от­ли­ча­ва от съ­сед­но­то с по­ни­же­на или по­ви­ше­на виб­ра­ция. Ко­га­то да­ден свят от по-нис­ки­те из­ме­ре­ ния ус­пее да по­ви­ши чес­то­та­та на треп­те­не, той пре­ми­на­ва в по-гор­но из­ме­ре­ние. То­ва за­ви­си от ра­зум­ни­те фор­ма­ции, ко­и­то го оби­та­ват. Ес­тес­т­ве­но, ние раз­г­леж­да­ме те­зи про­це­си в най-оп­рос­тен вид с цел да до­би­е­те ма­кар и най-бег­ла пред­с­та­ва за слож­ност­та на кос­ми­чес­ки­те про­це­си.

След ка­то е бил съз­да­ден та­къв вид свят (с по­ни­жа­ва­щи се виб­ра­ции), в кой­то са пред­с­то­я­ли съ­що не­поз­на­ти про­я­ви на енер­ги­и­те, „лу­ци­фе­ри­те“, съз­да­те­ли­те на то­зи ек­с­пе­ри­мент, е тряб­ва­ло да се за­се­лят в то­зи свят, за да бъ­дат в пряк кон­такт с про­це­си­те, ко­и­то про­ти­чат през не­го, ка­то се стре­мят да въз­върнат хар­мо­ни­я­та и от­но­во да по­ви­шат виб­ра­ци­и­те на енер­ги­я­та, за да ста­не тя от­но­во „ос­во­бо­де­на“ Свет­ли­на.
В то­зи сми­съл об­щес­т­во­то „Лу­ци­фер“ е въс­та­на­ло сре­щу Бо­га, т.е. сре­щу ос­нов­ния за­ кон за съз­да­ва­не на све­то­ве; и в то­зи сми­съл ан­ге­лът е „пад­нал“,т.е. „за­се­лил“ се е в свят с по-нис­ка виб­ра­ция.
То­зи от­де­лен, раз­ли­чен свят се раз­ви­ва по свои спе­ци­фич­ни под­за­ко­ни, но той про­дъл­ жа­ва да съ­щес­т­ву­ва в Бо­жес­т­ве­но­то би­тие, тъй ка­то из­вън не­го не съ­щес­т­ву­ва ни­що. И ко­га­то ви се каз­ва, че из­ли­за­те от Пър­во­из­точ­ни­ка и след оп­ре­де­ле­ни цик­ли на раз­ви­тие се връ­ща­те пак към Не­го, то­ва оз­на­ча­ва, че от ви­со­ко­ чес­тот­на­та виб­ра­ция на Свет­ли­на­та сте пре­ми­на­ли към за­ба­ве­на виб­ра­ция и от­но­во в про­це­са на ево­лю­ци­я­та си с ва­ши­те све­то­ве ще ми­на­ва­те към по-ви­со­ка виб­ра­ция, уве­ли­ча­вай­ки я пос­те­пен­но до та­зи на пра­на­чал­на­та Свет­ли­на, т.е. връ­щай­ки се към пър­во­на­чал­ни­те Бо­жес­т­ве­ни енер­гии.
И та­ка „пад­на­ла­та Свет­ли­на“ е ос­та­на­ла зат­во­ре­на в све­та на нис­ки­те виб­ра­ции, но тя про­дъл­жи­ла да раз­ви­ва то­зи свят и да съз­да­ва мно­го­об­раз­ни ма­те­ри­ал­ни све­то­ве. Плод на то­ва стро­и­тел­с­т­во е и ва­ша­та пла­не­та Зе­мя. Как­то и са­ми сте се убе­ди­ли, Зе­мя­та е не­ве­ро­ят­на пла­не­та. В нея всич­ко е пред­ви­де­но до съ­вър­шен­с­т­во. Ам­би­ци­и­те на пър­вос­т­ро­и­те­ли­те са би­ли да съз­да­дат съ­вър­шен свят и чрез енер­ги­и­те с нис­ки виб­ра­ции. И са го съз­да­ли. Той е под­чи­нен на ос­нов­ни­ те за­ко­ни на Ми­роз­да­ни­е­то – уни­вер­сал­на лю­бов, хар­мо­ния и бо­го­чо­век.

Зе­мя­та с пър­во­съз­да­де­ния бо­го­чо­век е би­ла най-съ­вър­ше­но­то не­що в ма­те­ри­ал­ни­те все­ле­ни. Но пре­об­ла­да­ва­ща­та енер­гия на его­из­ма е про­дъл­жи­ла да учас­т­ва в то­зи свят и меж­ду раз­лич­ни­те ци­ви­ли­за­ции се е про­я­вил ан­та­го­низ­мът. Зе­мя­та е би­ла обект на тех­ни­те меч­ти и за­во­е­ва­тел­ни стре­ме­жи. Тя е мог­ла да бъ­де прев­зе­та са­мо от­ вът­ре – чрез хо­ра­та, чрез зат­ва­ря­не на съз­на­ни­е­то им. То­ва е бил про­дъл­жи­те­лен про­цес на вой­ни меж­ду ци­ви­ли­за­ци­и­те.
Съ­щес­т­ву­вал е про­ект, кой­то съ­щес­т­ву­ва и се­га – Зе­мя­та, чрез ге­ни­те на зем­ния тип чо­ век да бъ­де все­лен­с­ка биб­ли­о­те­ка, в нея да се съх­ра­нят зна­ни­я­та на ця­ла­та Все­ле­на. И те са би­ли вло­же­ни в чо­ве­ка.

Пре­ди „тъм­ни­те фла­нел­ки“ да зат­во­рят 10 спи­ра­ли на ДНК в чо­ве­ка и той да ос­та­не с пет­те си се­ти­ва и да за­поч­не да се стра­ху­ва и не­и­мо­вер­но да раз­ви­ва его­то си, без да се ин­те­ре­су­ва за спа­се­ни­е­то и за доб­ро­то на Ця­ло­то, той е имал дос­тъп до ин­фор­ма­ци­я­та на Все­ле­на­та и сво­бод­но е пол­з­вал за­ло­же­ни­те в не­го бо­жес­т­ве­ни въз­мож­нос­ти. (Че­те­ те кни­ги­те на Бар­ба­ра Мар­чи­няк „Вес­ти­те­ли­те на Зо­ра­та“ и „Зе­мя­та – пле­я­ди­ан­с­ки клю­чо­ве на жи­ва­та биб­ли­о­те­ка“.) Ние раз­г­леж­да­ме схе­ма­тич­но те­зи из­к­лю­чи­тел­но про­дъл­жи­тел­ни и слож­ни про­це­си, ко­и­то са се раз­ви­ва­ли в ма­те­ри­ал­ни­те все­ле­ни и в час­ т­ност на Зе­мя­та.

За от­ва­ря­не­то на биб­ли­о­те­ка­та, ко­я­то е у вас, земни­те хо­ра, с всич­ки си­ли се бо­ри Се­мейс­т­во­то на Свет­ли­на­та. Го­ля­ма част от вас са не­го­ви пред­с­та­ви­те­ли, но тряб­ва да осъз­на­е­те то­ва и съз­на­тел­но да се стре­ми­те да учас­т­ва­те в про­це­са на от­ва­ря­не на зна­ни­е­то, което е вът­ре у вас. Вие при­те­жа­ва­те енер­гий­ни те­ла, ко­и­то са с по-ви­со­ка виб­ра­ция от та­зи на фи­зи­чес­ко­то ви тя­ло. Всич­ки те­ла са съ­вър­ше­но вза­и­мос­вър­за­ни и мо­гат да бъ­дат в хар­мо­ния, ако не се стра­ху­ва­те и не се тре­во­жи­те.

Тъй ка­то Свет­ли­на­та (не­за­ви­си­мо от по­ни­же­на­та виб­ра­ция във ва­шия свят) е Бо­жес­т­ве­на енер­гия, ва­ша­та без­с­мър­т­на същ­ност ви­на­ги ос­та­ва Бо­жес­т­ве­на и не се за­губ­ва. В би­ти­е­то на Бо­га ни­що не мо­же да се за­гу­би, то са­мо се тран­с­фор­ми­ра. Вие сте за­поч­на­ли да се стра­ху­ва­те, за­що­то сте за­гу­би­ли зна­ни­е­то за Бо­жес­т­ве­на­та си същ­ност.
След ка­то „за­во­е­ва­те­ли­те“ са се пог­ри­жи­ли да из­к­лю­чат по-вис­ши­те ви се­ти­ва, зна­ни­е­ то е ос­та­на­ло скри­то, без да има­те дос­тъп до не­го.

Про­це­си­те в Бо­жес­т­ве­но­то Ми­роз­да­ние са дъл­бо­ко вза­и­мос­вър­за­ни и за­ то­ва ма­те­ри­ ал­ни­те все­ле­ни не са изо­ли­ра­ни. Към Зе­мя­та е от­п­ра­ве­на за­си­ле­на съ­зи­да­тел­на енер­ гия, ко­я­то ви по­ма­га да се от­во­рят по-вис­ши­те ви се­ти­ва. Та­ка ще си спом­ни­те кои сте и за­що сте дош­ли от­но­во на Зе­мя­та точ­но в то­ва вре­ме. (Ра­зяс­ни­ли сме те­зи въп­ро­си в пре­диш­ни­те две кни­ги, но за хо­ра­та, ко­и­то не са ги че­ли, ги раз­г­леж­да­ме от­но­во в сък­ ра­тен ва­ри­ант.)
Вие сте съ­щес­т­ва от Свет­ли­на, но за да се убе­ди­те в то­ва, тряб­ва да по­ви­ши­те виб­ра­ци­и­те си – та­ка Свет­ли­на­та ще за­поч­не да из­ли­за на­я­ве. Ще за­поч­нат да ид­ват в съз­на­ни­е­то ви спо­ме­ни от съ­щес­т­ву­ва­не­то ви пре­ди зат­ва­ря­не­то на по-вис­ши­те ви се­ти­ва.

Не мо­же да не сте за­ бе­ля­за­ли, че ап­ри­ор­но но­си­те не­об­хо­ди­мост­та от спо­койс­т­вие и хар­мо­ния, от кра­со­та­та в най-раз­нос­т­ран­ни­те й ас­пекти.
Оби­ча­те Свет­ли­на­та (не­за­ви­си­мо, че тя във ва­шия свят е мно­го по-сла­ба) и се чув­с­т­ва­те доб­ре, ко­га­то има Свет­ли­на. В дру­ги­те кни­ги мно­го сме го­во­ри­ли за Свет­ли­на­та (с глав­на бук­ва) и сме я оха­рак­те­ри­зи­ра­ли ка­то Бо­жес­т­во, ко­е­то об­ла­го­ро­дя­ва ва­шия свят и но­си мно­го ин­фор­ма­ция.
Пре­къс­ването на дос­тъ­па до зна­ни­я­та, ко­и­то има­те, и до дру­ги­те из­ме­ре­ния в буд­но със­то­я­ние, ви е нап­ра­ви­ло зат­вор­ни­ци в зем­но­то би­тие, затворници на тре­во­га­та и на стра­ха.
Се­га са вре­ме­на­та, в ко­и­то Свет­ли­те си­ли во­дят бит­ка­та за ва­ше­то ос­во­бож­де­ние и за въз­в­ръ­ща­не­то на го­ля­мо­то ви зна­ние. Ко­га­то те­зи про­це­си се гло­ба­ ли­зи­рат и все по­ве­че хо­ра от­х­вър­лят тре­во­га­та и стра­ха и за­ поч­нат да от­ва­рят ис­тин­с­ка­та си същ­ност, ще за­поч­не да се по­ви­ша­ва виб­ра­ци­я­та на те­ла­та ви и на пла­не­та­та – т.е. ще за­поч­не­те да се зав­ръ­ща­те към Свет­ли­на­та и ще бъ­де пос­тиг­на­та хар­мо­ни­я­та меж­ду енер­ги­и­те. Енер­ги­я­та на его­из­ма ще бъ­де тран­с­фор­ми­ра­на с ва­ша по­мощ и ва­ши­ят свят ще се хар­мо­ни­зи­ра и ще се при­об­щи към свет­ли­те све­то­ве.

За­поч­нах­ме с об­щес­т­во­то „Лу­ци­фер“, за­що­то чрез не­го­ви­те дейс­т­вия са се по­я­ви­ли ва­ ши­те све­то­ве. Не би­ва да отъж­дес­т­вя­ва­те сбор­но­то съ­щес­т­во Лу­ци­фер със Са­та­на­та. Са­та­на­та е про­дукт на ва­ши­те стра­хо­ве, ко­и­то с не­га­тив­на­та си енер­гия са съз­да­ли един мо­гъщ ег­ре­гор (енер­гий­на ми­съл­ фор­ма, ко­я­то ре­а­ли­зи­ра оп­ре­де­лен прин­цип), кой­то ра­ бо­ти за под­дър­жа­не на стра­ха, т.е. на нис­ка­та виб­ра­ци­он­на чес­то­та на ва­шия свят. Ко­га­ то да­ден ег­ре­гор се на­си­ти с мно­го енер­гия и тя се под­дър­жа, той е из­к­лю­чи­тел­но мо­ гъщ енер­ги­ен фак­тор. Кол­ко­то по­ве­че си мис­ли­те, че да­де­но ло­шо не­що ще се слу­чи (ут­вър­ж­да­ва­те го с ми­съл и ду­ми), тол­ко­ва по­ве­че си­ли му да­ва­те.
От­но­во и от­но­во ще виказ­ва­ме, че съ­би­ти­я­та на пла­не­та­та ви, как­то и при­род­ни­те ка­ так­лиз­ми, до го­ля­ма сте­пен са рож­би на чо­веш­ко­то мис­ле­не. Мис­ле­не­то е не­що мно­го от­го­вор­но. Не заб­ра­вяй­те то­ва. Вие по­ръч­ва­те съ­би­ти­я­та чрез ми­съл­та и чув­с­т­ва­та си. Има­те от­го­вор­нос­ти в то­зи свят, а те са да кон­т­ро­ли­ра­те ва­ши­те мис­ли и чув­с­т­ва, ка­то ги дър­жи­те са­мо в по­ло­жи­тел­ния ди­а­па­зон. Не­ща­та във все­ки мо­мент се тран­с­фор­ми­рат в за­ви­си­мост от то­ва, как­ви чув­с­т­ва и мис­ли пре­об­ла­да­ват – по­ло­жи­тел­ни или от­ри­ца­тел­ ни.

Све­тът, кой­то са съз­да­ли „лу­ци­фе­ри­те“, от­дав­на ще­ше да е по­ви­шил виб­ра­ци­я­та си и да е хар­мо­ни­зи­рал енер­ги­и­те си, ако не бях­те съз­да­ли с не­га­тив­ни­те си мис­ли ег­ре­го­ра на Са­та­на­та. Са­ми­те „лу­ци­фе­ри“ тряб­ва­ше да из­куп­ват греш­ка­та си, ка­то жи­ве­ят в свят с нис­ки виб­ра­ции, до­ка­то ус­пе­ят да го пов­диг­нат от­но­во към Свет­ли­на­та.
Всич­ ко е иг­ра и вие сте иг­ра­чи­те. Не е вяр­но, че от вас ни­що не за­ви­си. По­мог­не­те на ва­ши­те съз­да­те­ли, ко­и­то са част от Бо­жес­т­ве­ни­те пър­вос­т­ро­и­те­ли, да бъ­де пре­о­до­ля­на енер­ги­я­та на его­из­ма, за да нас­тъ­пи хар­мо­ни­я­та, да се доб­ли­жи­те до пра­на­чал­на­та Свет­ли­на и от­но­во да вла­де­е­те сво­я­та ис­тин­с­ка Бо­ жес­т­ве­на същ­ност.




Гласувай:
11



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: bven
Категория: Поезия
Прочетен: 14867397
Постинги: 2718
Коментари: 13249
Гласове: 39042
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. българия отвръща на удара
2. Умма: Дали да се имунизирам
3. коледна приказка
4. Кръстова гора
5. Дивна8: Без извинение, г-н премиер!
6. истинската история на българите и александър
7. трите колена на българския род
8. мудри на новото време
9. подкрепете бъдещето на децата ни!
10. Българите от Казан - да вземем пример!
11. Българите са в сърцето на велика цивилизация!
12. Кармичната мисия на рода Дуло
13. Тайната на свещения български език
14. свещена българска земя
15. истинската българска история
16. ти си чудесна!
17. 10 знака, че вече сте с пробудено съзнание
18. Българите - богосъздаденият народ
19. златото на българите
20. тайните строители на българия
21. българското първо началие на Човечеството
22. ал джазира за българската земя
23. СВЕЩЕНОТО ПОЗНАНИЕ НА КАТАРА
24. и ще се разбере кои са българите!
25. защо сме още по-бедни?
26. България е най-древната държава