Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.09.2018 09:36 - На делта хикс от рая
Автор: missana Категория: Лични дневници   
Прочетен: 7529 Коментари: 8 Гласове:
-4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

        Тя притисна бедрата си и започна да ги трие бързо помежду им, сякаш искаше да запали с тях огън. Беше сама в стаята и се погрижи никой да не я безпокои. Надежно заключена, почервеня цялата и започна да се изпотява. Беше близо. Много близо бе до щастливия и тъй мечтан край. Най-сетне - на един косъм разстояние от постигането му. Внезапно по тялото й пробягна мощен сладострастен спазъм. Очите й почти изскочиха от орбитите си и тя нададе вик. Този път успя. Най-сетне успя! Беше достигнала върха, а сладострастно усещане още пълзеше в недрата й. Тя - Мамалката, както я наричаха, си представи нежните къдрици на голямата си любов - Замкоректорката. Вече почти две години я преследваше във възможно най-нежните си представи. Пишеше й писмо след писмо, деликатно намеквайки й за тяхното бъдещо щастие. Но Онази не благоволяваше да отговори на нито едно от писмата. Сякаш не съществуваше или беше пропаднала вдън земя. Вместо да обезсърчи Мамалката, всичко това я възбуждаше още повече. Ще замина за Португалия - разсъждаваше тя и там ще я поканя. Да сме само двете на квартира, за да е по-нисък наемът ни. Ще бъде нашата Валхала, а телата ни ще пируват. В набъбналата й мисъл Замкоректорката бе извадила шишенце с коректор и с деликатната четчица боядисваше зърната й в бяло. Толкова е красиво и възвишено почти простена тя, представяйки си нежното докосване на върха на четчицата. Ще бъда нейна. Ще бъда! Само веднъж да ме поиска. Въображението й не допускаше отказ. Четчицата на коректора вече чертаеше тънка бяла линийка от гърдите надолу и все по-надолу - към гейзера на екстаза. Ще бъдем най-щастливите - само двете. Ненавиждаше мъжете и тяхната грубост. Само жена можеше да я дари с нежността, от която се нуждаеше. Животът е мираж, който ни пречи да бъдем щастливи - трескаво бълбукаше мисълта й, напускайки я като извор и оставяйки я пресъхнала от страст, порочност и нега...




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

1. favn56 - гладна кокошка просо сънува д...
21.09.2018 10:21
гладна кокошка просо сънува
дебел чикиджия си мечтае за изживяване
по милост
цитирай
2. missana - Под "гладна кокошка" сигурно имаш предвид жена си.
21.09.2018 11:23
favn56 написа:
гладна кокошка просо сънува
дебел чикиджия си мечтае за изживяване
по милост


Горкичката! С боклук като тебе какви ли ги върши?! При всички случаи не е за завиждане. А ти май беше левичар /а интелектуално - пълен левак/. Внимавай да не получиш тендовагенит на лявата китка от пристрастяването си към бог Онан!
цитирай
3. predatorkapredatorka - хихихи...1. favn56 - гладна кокошка просо сънува и..дъ...
21.09.2018 12:04
тежко е пенсионерското битие при Бойко ..
да ти имам..развитийното разгръщане...пуТете..
Продължавай да дълбаеш...
цитирай
4. missana - Ех, психиралото бабе Ю. не отрая и си показа главата с помътени очи от блатото.
21.09.2018 12:51
predatorka написа:
хихихи...1. favn56 - гладна кокошка просо сънува и..дъ... тежко е пенсионерското битие при Бойко ..
да ти имам..развитийното разгръщане...пуТете..
Продължавай да дълбаеш...


Не се притеснявай за мен, баби. Всичко ми е наред. Пари имам предостатъчно и ще ми стигнат за още 2 живота. Ти му мисли, че с тези хапчета ще я завършиш като Камий Клодел. А щом фавънчо56 и чучелко са ти любимци, помогни им мануално. Макар че едва ли има кво да им хванеш освен два три пършиви косъма с бял цвят. Сполай ти, психобабке!
цитирай
5. morskipesni - Дращим ли я, порно-чивията?
21.09.2018 19:25
Дращим че перушина се сипе. Нивото- горе долу като оня парцал Чук-Чук, чиито стари броеве си държите под дюшечето за вдъхновение. Откакто Ви следя- все по-надолу, към безсъзнателното и мега-противното. Но Ви отива някак.
цитирай
6. missana - ...И на Вас ви отива!!!
21.09.2018 19:31
morskipesni написа:
Дращим ли я, порно-чивията? Дращим че перушина се сипе. Нивото- горе долу като оня парцал Чук-Чук, чиито стари броеве си държите под дюшечето за вдъхновение. Откакто Ви следя- все по-надолу, към безсъзнателното и мега-противното. Но Ви отива някак.


Каква славна кариера за едни "мрски песни". Започнала по собственоръчното признание от вестник "Чук-чук" и завършила в скромното ми четиво. Все пак един приятелски съвет от мен:

От време на време махайте ръката от "спусъка". Щото като Ви започне паркинсона спирачка няма да има. И подложете чаша отдолу -

ЗА МОРСКАТА ПЯНЯ...!
цитирай
7. morskipesni - Какво "четиво" и къде?
21.09.2018 20:05
Аз видях именцето Ви познато приболяло и първите няколко сквернословия. Оттам сте Вие сам, нас ни няма. Дебилизмът Ви може още и още!
цитирай
8. missana - Махни си ръката от "инструмента", момче!
21.09.2018 20:30
morskipesni написа:
Какво "четиво" и къде? Аз видях именцето Ви познато приболяло и първите няколко сквернословия. Оттам сте Вие сам, нас ни няма. Дебилизмът Ви може още и още!


И без това не може да ти послужи за нищо. Просто толкова дълго си злоупотребявал с вестник "Чук-чук" и темподобни вестници и списания, че си загубил твърде много лецитин, а оттам си и интелектуално нефелен. Казах ти го иносказателно, но нямаш капацитета да ме разбереш. Затова ти го казвам и директно. Не че светът е загубил нещо от интелектуалната ти деградация, но ми е жал за теб, защото винаги съжалявам дебили и аутисти. Просто това ми е в природата. Съчувствието имам предвид!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5037178
Постинги: 2885
Коментари: 18674
Гласове: 3348
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031