Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.09.2017 00:45 - Приключенията на Фъкълбери Фин
Автор: missana Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1521 Коментари: 7 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

         Бяха го кръстили със странното име Фъкълбери Фин. Може би в името му бе кодиран един от най-срамните глаголи, както и бъдещите му умения да си служи с изящните си дълги пръсти, защото "Фин" идваше като съкращение от Finger /в превод - Пръст/. Впоследствие животът му щеше да се развие много бамбашка и той да оправдае напълно особеното си име. Когато попът го взе в ръце и поднесе към купела с вода, за да го кръсти, Фъкълбери изпита див ужас, сякаш го похищаваше арабски терорист от ИДИЛ. Започна да плаче и да се тегли, но кръщането все пак се състоя. Това се случи на втората година от начеващия се негов животец, но събитието остави реликтовия си шум завинаги в душата му. В добавка той получи трайна алергия към попове и църкви. Оттогава здравият му инстинкт го караше да стои надалече от тях. Родителите на Фъкълбери Фин го удариха на ергенски живот и момчето бе предадено в ръцетe на баба и дядо. Така то отрасна в една голяма къща в провинцията. Още в детската градина Фъкълбери се влюби страстно в две сладки момиченца - Марийка и Събинка. Поруменяваше, щом срещнеше погледите им. Те бяха същински куклички и той тайно се размечта да се ожени за тях. Не можа, обаче, да определи, коя му харесва повече. Това щастливо обстоятелство го спаси от безумната му мечта. По това време на квартира в дома му се настани под наем младо семейство с две дъщерички. Те бяха палави и закачливи същества и играеха с Фъкълбери от сутрин до здрач на всевъзможни игри. Когато Фъкълбери навърши 8 години, голямата сестричка бе вече на 16, а по-малката на 14. Майка им работеше в някакъв шивашки цех, а бащата бе бияч от милицията. За него мълвата разправяше, че пребивал до смърт хора по време на разпити. Но той се носеше добре с Фъкълбери, може би понеже бе мечтал да си има момченце, а съдбата бе отредила друго. Вероятно и Фъкълбери щеше да го обикне, защото той често го возеше на мотоциклета си, ако не се бе случило нещо много неочаквано. В двора им имаше петли и кокошки. Един от петлите бе накълвал Фъкълбери и кръстницата му - строга жена, взе фатално решение - да се избави от този eкземпляр. В един хубав летен ден Фъкълбери си стоеше в стаята и зяпаше навън през прозореца. Точно тогава видя милиционера, който се приближи с нож в ръка крадешком към петела откъм гърба му и в миг му отряза главата. Сцената беше сюрреалистична, защото пред смаяния поглед на Фъкълбери петелът побягна бързо и безумно, обезглавен и залитащ, прекосявайки целия двор на къщата, докато най накрая се строполи на земята, а тялото му се гърчеше в непрестанни конвулсии. От този ден Фъкълбери отказваше да яде месо.
        Случи се така, че веднъж, играейки през лятото с голямата сестра, тя внезапно бръкна под късия му панталон и го хвана за нещото. Той я погледна учудено, защото не подозираше, а и по това време още не знаеше, какво има предвид, ала тя упорито и методично го галеше с цялата си нежност. Нещото започна да набъбва, а тя порозовяла от възбуда му демонстрира, че то има и друга - скрита функция. Така започна тяхната тайна връзка. Първоначално се криеха и го правеха в зимника върху купчината въглища. Беше много възбуждащо да са и двамата покрити с прахоляк и със светещи от страст очи. Но после станаха дръзки и започнаха да го правят в гостната стая на младото семейство, използвайки отсъствието на родителите, както и на по-малката сестра. Веднъж, обаче, тя съвсем случайно ги завари на местопрестъплението и се наложи да я посветят в заверата си, за да не ги издаде. Фъкълбери бе на седмото небе с двете похотливи какички, които вилнееха и го използваха за набиране на сексуален опит. Това тайно йерогамно съжителство, продължило две години, бе прекъснато внезапно от едно первезно желание на сестричките. Те доведоха без предупреждение една своя много красива братовчедка. Бяха я уговорили да стане член на тайното братство. Когато я съблякоха и подготвиха за ритуала, за първи път Фъкълбери изпита непреодолимо чувство на срам и отвращение от себе си. С двете девойки всичко бе въпрос на навик, но това неземно красиво създание, което като невинно агънце го очакваше напълно съблечено с разтворени крака, хвърли в смут душата му и той напусна стаята.  Дори и години по-късно двете сестри, които живееха вече другаде, го търсеха с копнеж. Имаха си съпрузи и деца, но Фъкълбери Фин още вълнуваше умовете им. Може би от тях той научи много повече, отколкото те съумяха да научат от него. Научи урока, че човекът престава да бъде човек, когато загуби чувството си за срам. Научи също и що е онова, което древните са нарекли святост!




Гласувай:
10



Следващ постинг
Предишен постинг

1. milady - ето с това
03.09.2017 00:50
ме....довърши
..........
цитирай
2. milady - ама не беше ли......
03.09.2017 00:52
хъкълбери.....
...онзи......
цитирай
3. missana - Беше онзи,
03.09.2017 00:59
ама Хъкълбери. А този се казва Фъкълбери.
Мерси, Юле!
цитирай
4. katara - kolega dvutaktoff..ti me presledvash, stupied!! a,az sam Frendka na Mladen..
03.09.2017 11:42
анонимен написа:
Много истина си казал с тия редове за днешната младеж! Поздрав!

Тиков


I am away. sorry ..
nqmam bg klaviatura na Smarta, da te razbia, luser..
koi te ima za bot,anyway !!!
Julia
цитирай
5. nalia - Аха-а, ето защо се казва: Хвърля се като заклан петел:)
03.09.2017 15:15
Пс. Тиков, че какво й е на днешната младеж? Все едно слушам дядо си!
цитирай
6. tikovpisane - По-точно трябва да питаш какво не й ...
03.09.2017 15:50
По-точно трябва да питаш какво не й е. Пропадане отвсякъде, е това е. Интересуват ги само глупости, тук-таме да се срещне някой читав. По-голямата част са хвани единия-удари другия.
цитирай
7. missana - Благодаря ти за споделеното, Натали!
09.09.2017 21:02
Нямах достъп до мрежата за няколко дни и ти отговарям със закъснение по тази причина, като моля и за извинение.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5036978
Постинги: 2885
Коментари: 18674
Гласове: 3348
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031