Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.03.2020 20:54 - 'задунайска губерния' не е България
Автор: russofil Категория: История   
Прочетен: 1759 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
След войната 1877-78 г. русия се споразумява с Отоманската империя да си присвои населените с българи територии на Балканите, поради която причина на Сан Стефанското споразумения подла русия не допуска български представител, споразумението дори не е писан на български език. Много по-късно фалшифицирана форма на това споразумение (потулвано с десетилетия от българския народ) се разпространява в Съветска русия едва през 50-те години.

(Кратко отклонение: след Втората Световна Война СССР издава и разпространява фалшив текст на Сан Стефанското споразумение от 1878 г. (което някой невежа под ника prostichko ни пробутва в секция "политика") защото Сталин вкарва над 600,000 съветска армия в България и кара страната ни да заяви териториални претенции към Турция и Гърция и повод да заграби Проливите. Опита на Сталин да си присвои Проливите са една от основните причини вечната дружба между фашистка Германия и комунистическа Русия да секне, а през 50-те години Сталин прави нов опит да заграби Проливите и използува България за подмолните си цели, това може да се смята като началото на Студената война.)

Западна Европа разбира за подлите намерения на руската Империя да се разшири на Балканите за сметка на българските земи и настоява за възстановяване на България според договорите преди избухвване на войната, след което самата русия веднага изисква Отоманската империя да анулира договора и да задържи под свой контрол българското население в Македония и Тракия.

На Берлинския конгрес подла русия отново прави всичко възможно за да не и НЕ допуска български представител, като защитава интересите на Отоманската империя да задържи българското население в Македония и Тракия, и щедро раздава населените с българи земи в огромни райони като Нишко, Пиротско, Моравско на сърбия, а българите в Добруджа подарява на Румъния, като за разменна монета за присвояването на българите в Бесарабия под робския хомот на миризливия руски ботуш.

Редица български революционери като Левски, Ботев, Раковски, Стамболов и други са се съмнявали в истинските намерения на русия да окупира Балканите, и през 1878 г. техните съмнения се потвърждавата - подла русия е жоювала за да разшири територията на варварската си империя, като системно е избивала българските водачи за национална независиност, преди 1878 г. така и след това.

Запознайте се с материалите от книгата на Димитър Петков, български министър председател, който закупува дипломатическа архива от емигрирал в Англия руски дипломат и ги публикува за да могат българите да видят истинските намерения на тази проклета русия, която винаги се е опитвала да унищожи българския народ и да ограби България. Ето извадка от увода на книгата:

"Под впечатлението на всеобщата радост, че се освободихме, никой не можеше да си помисли, че Руссия веднага след туй ще се залови, под формата уж на една България, да създава своя русско-задунайска областъ.

Нашите „братушки“ обаче, си знаяха работата. Техния план бил предначертан. Ний се радвахме, че ще създаваме някогашната България на славните български царье Крум, Асен, Симеон и пр., а те в туй време, тихо, без шум, са определяли, по кой начин да наредят тъй работите и устройството на държвицата, щото в едно скоро време създадената уж България да станерусска-задунайска област.

Кой би могъл от нас българите в него време да помисли подобно нещо и до подозира, че Руссия устроява своя област, а не България? И кой би посмял да го каже открито? Или, ако го кажеше, кой щеше да бъде онзи, който би намерил в себе си достатъчно сила и подготвен ум, за да го повярва?"

Книгата ще намерите тук: http://macedonia.kroraina.com/ofrdo/okupacionen_fond_na_rusko_dunavska_oblast_1993.pdf

Димитър Петков е участвал в сраженията на Шипка и в боевете е загубил ръката си, като рдица български патриоти преди него е бил съсечен от руските агенти в България, а синът му Никола Петков по-късно е бил убит с чук и мъртвото му тяло е показно обесено в двора на затвора защото той открито е нарекъл комунистите "предатели и слуги на русия", а днес руските мекерета оправдават това убийство като лъжат, че Никола Петков е бил аген на британското разузнаване - преди десетина години британските служби разсекретиха агентите си в България през онзи трагичен за българите период, окупацията ни от болшевишка русия, а там името на Никола Петков не фигурира.

Според рубладжийска логика, всеки български патриот борил се за независима от руския империализъм България е бил обявен за "враг", поради тази причина тези платени предатели обесиха Левски, застреляха Ботев, запалиха Копривщица, Свищов, и др., съсекоха Стамболов, Димитър Петков и се гавриха със сина му, отровиха Захари Стоянов и т.н., не следва ли днес правителството на НАТО-вска България да накаже русофилите за националното им предателство чрез удар с чук по продажните им глави, след като те се явяват "троянски кон" на вражеска държава, най-варварската в исторически план за българския народ имппериалистична структура наречена "русия"?

Отрезвително уточнение: Самият факт, че българските правителства след 1990 г. не предприемат никакви мерки за събаряне на стотиците паметници на руските и съветски мародери злочинствали из българските земи, нито пък да елиминират петата колона на варварска русия в страната ни, ясно показва, че рубладжиите продължават да управляват страната ни в посока такава, че да помогнат на русия да се разшири за сметка на българските територии. Българските правителства след 1990 г. наричайки се "демократични" продължиха да обслужват руския империализъм, като сътвориха закон чрезь който позволиха на над 350,000 руско/съветски граждани да получат българско гражданство шпод фалшивия притекст за "български корени".

Същете тези заселници, които стратегически се съсредотичиха по българското Черноморие в статистическите сводки днес се записват "българи", но един ден същите тези прикрите днес руски нашественици ще започнат да се записват "руснаци" при преброяванията и тогава България ще бъде посетена от руските командоси, които ще пристигнат да защитават правата на руското милионно малцинство в България, същият коварен план русия осъществи в Кримски полуостров.

Ако българите продължават да не правят нищо по въпроса с масовата заселническа политика на руснаци по земите ни, подобна грабителска операция от руска страна за заграбване на земите ни е неминуема ще бъде приветствана от русофилските гниди в страната ни, които ще я определят като поредното освобождение на България, този път от робството на Европейски Съюз.



Гласувай:
4



1. anonimapokrifoff - Разбира се, че не е. Но за безродните ...
03.03.2020 21:50
Разбира се, че не е.
Но за безродните путинофили е точно това.
цитирай
2. анонимен - Всъщност точно България е била
08.03.2020 21:40
Всъщност точно България е била замислена да бъде "Задунайска губерния" и това е видно за историците, които знаят, че Руско-турските войни имат и източен фронт, където вместо Армения се създаде напр. Ериванската губерния. Там великите сили не се намесиха и тя над 90 години, че и до днес е под руския ботуш. В Берлин обаче Великите сили категорично отрезвяват руските апетити - все пак това е Европа, и така се появи, възстанови България. Друг факт, който - разбира се! - отново се премълчава е, че в руската армия участваха и освободиха България не само руснаци, но и украйнци, арменци, грузинци, фанландци, румънци... Така че, не българите и България са спасили тези и онези, а точно обратно...
цитирай
3. анонимен - Факт е, че българите не знаели
10.03.2020 03:06
Факт е, че българите не знаели в своето мнозинство, че руснаците са дошли да ги освобождават и изобщо не си помръднали и пръста, а напротив - искали от руснаците жълтици за сеното, което им давали. Вазов пише, че опълченците на Шипка изтрили срама от челото, ама това си е голяма заблуда. Българите изобщо не възстават, както охотно обещавали преди това, че даже не искали да бъдат водачи и да показват пътя на руснаците... Реуснаците пък се стъписали като видели какви богати "роби" освобождават - с какви къщи-палати, чифлици, градини, земи... А най-големият виц пък бил в Санстефано, където руснаците искали уж за българите почти целия Балк. п-в и българите после взели, че си повервали, че имат такова неотменимо, та чак наследствено право, УАУ!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: russofil
Категория: Други
Прочетен: 153355
Постинги: 199
Коментари: 390
Гласове: 275
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031