Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
19.04.2019 06:12 - НЕ РЕПОРТЕРИ, А МОШЕНИЦИ БЕЗ ГРАНИЦИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 388 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 19.04.2019 06:13

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                  МИЖИ, ДА ТЕ ЛАЖЕМ




image

 

Има такъв един уред- спиртомер. Потапяш го в ракията и веднага разбираш, дали е “кръщавана“ ичкията. Няма обаче уред за имерване на медийната свобода. Няма!

 

Въпреки това една шайка от шмекери, наричащи се “Репортери без граници“ непрекъснато “измерват“ свободата на медиите в различните страни и ни уведомяват за своята “дейност“. Тези типове от години твърдят, че в България свобода на медиите няма и ни поставят на незавидното 111 място в тяхната налудничава класация.

 

Тук му е мястото да напомня, че каквото и да ти говорят, винаги става дума за пари. Според годишните отчети на тази организацийка, целият и бюджет възлиза € 4 000 000! Повече от 20% от финансирането ѝ идва от частни групи като Санофи- Авентис, Франсоа Пино, Фондация за Франция и... от „Отворено общество“ на Сорос.

 

Тези тарикати бозаят от още много наивни майки. Плащат им и Sigrid Rausing Trust, плаща им дори и Бенетон. Центърът за Свободна Куба пък им е дарил през 2002 г. цели € 64 000.

 

Част от средствата им идват и от правителствени организации. Даренията от френското правителство възлизат на 4,8%, като общо размера на правителствената помощ формира 11% от бюджета на “репортерите“. Те цицат и от ОССЕ, от ЮНЕСКО, а и от Международната организация на франкофонията.

Наглостта им е безгранична- твърдят, че финансирането от Националния фонд за демокрация, което достига € 35 000, не компрометира  тяхната безпристрастност. Виж ми окото! Дръж ми шапката!

 

По всичко личи, че мошениците без граници рязко ще променят мнението си за медийната свобода в България, когато и ние започнем най- сетне да им плащаме...

 

За последното “измерване“ на тези шарлатани ни осведоми обстойно “Нова телевизия“. Българският телевизионер по принцип е кръстоска между курва, лайно и идиот, но най- големите отрепки работят в “Нова телевизия“.

 

Те не пропуснаха да подчертаят, че съседна Сърбия, където милиони хора всеки Божи ден протестират срещу откритата  и груба намеса на президента Вучич в медиите, е класирана далеч по- добре от България. При това в България едно отвратително Нищо, един учиндолски пошляк почти всяка вечер  безнаказано се гаври и с премиера, и с президента. Той се гаври открито с всекиго и с всичко. И това продължава години наред...

 

Аз, самият съм написал и публикувал в централния столичен печат стотици статии. С ръка на сърцето мога да заявя, че никой, никога и по никакъв начин не ме е притискал и принуждавал да НЕ публикувам това или онова.

 

Домусчиев, изчисти си Авгиевите обори, Домусчиев!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190963
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575