Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2016 00:20 - Напусни тялото (езотеричен текст за избраници)
Автор: missana Категория: Други   
Прочетен: 855 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 05.11.2016 19:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Легни по гръб водоравно в добре затоплено помещение. Разкрачи леко краката, а ръцете с дланите надолу отпусни близо до тялото. Остави празнотата да нахлува в теб като вятър през комин. Отстрани от себе си всякакви съмнения и страхове. За момент повярвай, че си повече от този заобикалящ те свят. Повярвай, че нямаш нищо общо с него. Лъгали са те, че имаш някакъв произход, че преди теб е имало нещо друго и че след теб ще съществуват други неща. Отхвърли решително тези мисли. Тази вселена не може да съществува без теб. Ти можеш да я елиминираш всеки миг, в който пожелаеш това. Ти си Господар на тази жалка вселена. Тя е голямото ти заблуждение. Повярвай в тази единствена Истина, както си вярвал на всичко, което са те учили родители, учители, общество. Те не трябва да имат достъп до свещеното ти аз, до твоя Платинен остров. Той е твоята Валхала и просто трябва да се слееш с нея, за да бъдеш истински щастлив. Няма Бог, няма богове, няма я тази и всички останали паралелни вселени. Съществуваш само ти - Единственият Бог. Всемогъщият. Трябва само да се родиш от самия себе си. Ти си алфата и омегата на всичко. Съсредоточи волята си и проясни докрай ума си. Сега градиш своя нов Дом - Истинският. Насочи меко вниманието си върху триъгълника с върхове бъбреците и сърцето. Този триъгълник е особено важен. Опитай се да усетиш как трите му върха се привличат като три разноименни полюса на магнит. Магнитът има само два полюса - така са те учили, но са те излъгали. Сега ти предстои да откриеш, че всъщност има магнити с три различни полюса. Най-важните магнити!

     Ето - привличането им /на бъбреците и сърцето/ започва, стига да успееш да повярваш в това. Сърцето ти и бъбреците се съединяват в едно същество. Това е твоят триполюсен кентавър - Съществото пазител на аза ти. Задръж меката концентрация върху кентавъра. Тялото започва да се схваща и изтръпва от намалялото кръвообръщение.  Това е добър и благословен знак, че вършиш всичко правилно. Ще усетиш леко пробождане в областта на бъбреците и как сърцето ти забавя ход. Това може да те уплаши. Но ако не си страхливец ще продължиш с концентрацията си. Извън триъгълника и по посока на периферията, тялото ти ще започне бързо да умира. Остави го да умре и не допускай и за миг съмнение, че си на прав път. Най-сетне ти и кентавърът сте едно цяло. Излишното от тялото е премахнато. Отново се съсредоточи върху кентавъра и се опитай да го свиеш максимално. Това е най-трудната част. Ако успееш, ще бъдеш възнаграден. Болката в бъбреците ти ще стане непоносима, сякаш си набоден с невидима вила в тях. И точно тогава ще усетиш оргазъма. Той е върховен и продължителен. С нищо несравним. И двата ти бъбрека участват в него. Изтича огромно количество енергия от тях и се прелива в сърцето ти. Така Платиненият остров се ражда и се издига над океана Ци-Хай вътре в теб, както стълбът Иуну се издига над протоводата на сътворението в египетската митология.

     И ето те най-после успял, човече. Имаш вече само сърце и мозък. Но това не е сърцето, а неговия прототип - Платиненият остров. Ти най-после си у дома. Ще усетиш, че не изпитваш никаква свързаност с миналото си. За никого и за нищо не ти е жал. Те престанаха да съществуват. Елиминира ги и не съжалявай за това. Сега остава най-важното - да намериш сили и решителност да напуснеш и Платинения остров. При това трябва да извършиш това без емоция, като нещо естествено и неизбежно, с което априори си съгласен. Туптенето на сърцето не отеква вече в мозъка. То бие равномерно, но слабо. Не допускай пристъп на радост, разрушаващ това усещане. Ще започнеш да изпадаш в унес, като на границата между сън и будно състояние. Наблюдавай дишането си отстрани, както се наблюдава празнота. Постепенно започваш да губиш дъха си. Той те напуска като изтеглен от гигантски магнит. Ще чуеш свистене на вятър и тялото ти ще навлезе с огромно ускорение в пространство тъмно като вътрешността на комин, който непрекъснато се разширява, раздалечавайки стените си и заедно с тях стените на черепа ти и излизайки извън тях на огромно разстояние. Това е Пещерата на Брахман, съединяваща като един подземен тунел Платинения остров със corpus pineale. По свойства напомня залата на Воланд от романа на Булгаков "Майстора и Маргарита" /известен още и като "Канцлер"/. Сърцето е силно забавено и продължава да се забавя, треперейки като малко врабче в устата на змия. Ти вече окончателно напускаш тялото си през Устата на Кобрата в междувеждието си и се преливаш във Великата празнота.

Бел. на автора.
Текстът е художествена измислица. Авторът не поема отговорност за действията на лица, решили да  предприемат експерименти с тялото си.
 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

1. nalia - Сложих си бинди в червено, Мисана!
03.11.2016 10:14
:)
цитирай
2. missana - Благодаря, Налиа!
03.11.2016 13:20
Ефектно е решението ти.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: missana
Категория: Поезия
Прочетен: 5067487
Постинги: 2907
Коментари: 18817
Гласове: 3351
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930